Επιβεβαίωση παραγωγής για το City Adventure Concept | Epirus World

Επιβεβαίωση παραγωγής για το City Adventure Concept

Όπου C.A.C., σημαίνει City Adventure Concept, για το οποίο μόλις πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι μάλλον πάει για παραγωγή. Τελικά η είδηση επιβεβαιώνεται και όλα δείχνουν ότι σύντομα το C.A.C., θα γίνει πραγματικότητα.
To γεγονός που μετέτρεψε τις φήμες σε γεγονός, είναι το ότι η Honda κατέθεσε προς κατοχύρωση στην Ευρώπη, την ονομασία «ADV». Φυσικά αυτό θα μπορούσε να αφορά οποιοδήποτε μοντέλο αλλά με την Africa Twin έτοιμη για απόβαση στην Γηραιά Ήπειρο και όχι μόνο, θεωρείται εντελώς άκυρο το σενάριο παρουσίασης κάποιου ανταγωνιστικού, ομόσταυλου μοντέλου.
Οπότε η καμπάνα χτυπά για το City Adventure Concept, που ευτυχώς για την οικονομία των τίτλων, θα ονομάζεται απλώς ADV.  Το πότε, πως και που θα παρουσιαστεί, δεν το ξέρει κανείς αλλά αν κρίνουμε πόσο πήρε στην Honda να παρουσιάσει την Africa μετά το πρωτότυπο που μας προϊδέασε για αυτήν, υπολογίζουμε γύρω στο χρόνο.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου