Η σύζυγος του Λεβέντη σπάει τη σιωπή της: «Να ακούσουν τον Βασίλη» | Epirus World

Η σύζυγος του Λεβέντη σπάει τη σιωπή της: «Να ακούσουν τον Βασίλη»

Να «ακούσουν το Βασίλη» προτρέπει άπαντες η σύζυγος του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντη, Νατάσα Μεντεσίδου. Η σύζυγος του κ. Λεβέντη μάλιστα τίθεται υπέρ της οικουμενικής κυβέρνησης, ένα σενάριο στο οποίο ο άντρας της πρωταγωνιστεί τον τελευταίο καιρό.
«Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες χρόνια πολλά… και στους πολιτικούς μας, να είναι αποφασιστικοί και σε εγρήγορση. Οι νέοι της χώρας μας ζητούν στήριξη. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε τη μετανάστευση νέων με πτυχία και μεταπτυχιακά σε ξένες χώρες. Θα μείνει η χώρα με ηλικιωμένους και άδειες αγκαλιές γονέων. Ας ακούσουν οι πολιτικοί μας τις προτάσεις του Βασίλη Λεβέντη για οικουμενική κυβέρνηση, για το καλό της πατρίδας μας», λέει.
Μιλώντας στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, η επί 35 χρόνια σύζυγος του κ. Λεβέντη αποκάλυψε πως είναι η αυστηρότερη κριτής του συζύγου της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Μεντεσίδου είναι η ψυχή του πολιτικού γραφείου του κ. Λεβέντη.
Στην ερώτηση αν επιθυμεί ο σύζυγος της να συνεργαστεί με τον Αλέξη Τσίπρα, απαντά: «Προσωπικά δεν επιθυμώ τίποτα. Ονειρεύομαι όμως ένα καλύτερο αύριο για τους νέους», λέει.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου