| Epirus World
Οι γυναίκες επιστρέφουν με μια νέα μόδα, πολύ παράξενη αυτή τη φορά. Κάνουν τα μαλλιά τους μακριές γενειάδες και γεμίζουν το Instagram και το Reddit με φωτογραφίες, μοιάζοντας με κάποιον μάγο από παραμύθι ή αρχαίο πολεμιστή.
Προτρέπουν μάλιστα κι άλλες γυναίκες που έχουν μακριά μαλλιά να κάνουν το ίδιο και να μην αφήσουν -όπως λένε- τους άνδρες να έχουν μόνο αυτοί την ευχαρίστηση να έχουν γένια. Μαύρα, ξανθά, κόκκινα και καστανά μαλλιά, πλημμυρίζουν τα κοινωνικά δίκτυα έχοντας γίνει πλεξούδες και στη συνέχεια ομολογουμένως εντυπωσιακές γενειάδες. Μάλιστα κάποια μαλλιά είναι τόσο μακριά, ώστε τα γένια μοιάζουν πραγματικά τεράστια. Άλλες προτιμούν να φτιάξουν μικρά μουστάκια, ενώ ορισμένες φτιάχνουν γενειάδες-υπερπαραγωγή.
Φυσικά δεν λείπουν οι αστείες εκφράσεις και τα διάφορα λαστιχάκια με τα οποία στολίζουν τις... εντυπωσιακές γενειάδες. Ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να ενθουσιάζει και πολύ το ανδρικό κοινό που κάνει διάφορα σχόλια μεταξύ των οποίων πόσο αποκρουστικό είναι το θέαμα μιας γυναίκας με μούσι.
«Μου είπαν να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό με τα μαλλιά μου και έτσι έκανα», αναφέρει μια κοπέλα που έχει κάνει πλεξίδες τα κόκκινα μαλλιά της και τα έχει μετατρέψει σε γενειάδα προσθέτοντας μερικά λαστιχάκια για διακοσμητικά. «Μάλλον οι γονείς μου δεν θα μου το ξαναπούν ποτέ», αναφέρει επίσης.
Η μόδα έρχεται λίγες μέρες μετά την ιδέα των ανδρών να στολίζουν τα γένια τους με χρυσόσκονη και οι γυναίκες αναφέρουν ότι έχουν και εκείνες τον τρόπο να αποκτήσουν γένια και μάλιστα που αφαιρούνται.
Μπορεί τα περισσότερα σχόλια να είναι επικριτικά, αλλά υπάρχουν και κάποια που γράφουν ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια στις κοπέλες που ανεβάζουν φωτογραφίες. Καθημερινά φαίνεται πως η μόδα εξαπλώνεται και όλο και περισσότερα κορίτσια με μακριά μαλλιά ανεβάζουν μια ανάλογη φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα με τα σχόλια να «πέφτουν βροχή». Τώρα πια τα κορίτσια συναγωνίζονται ποια θα κάνει την πιο παράξενη και εντυπωσιακή γενειάδα με το πιο δύσκολο χτένισμα.
Δείτε τις φωτογραφίες...
hrm01hrm02hrm03hrm04hrm10hrm08hrm09hrm07hrm06hrm05
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου