Η συγκινητική ιστορία πίσω από μία τούρτα που κάνει το γύρο του διαδικτύου | Epirus World

Η συγκινητική ιστορία πίσω από μία τούρτα που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Μια πολύ ιδιαίτερη ιστορία κρύβεται πίσω από αυτήν την τούρτα γενεθλίων που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες.
Μια γυναίκα από το Μίσιγκαν πήγε να αγοράσει μια τούρτα γενεθλίων για να κάνει έκπληξη και η φωτογραφία με το σχόλιο που ανέβασε στο Facebook, αλλά και η ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτήν, συγκίνησε όλους τους χρήστες.
Σύμφωνα με τη δημοσίευσή της πήγε σε ένα είδος ζαχαροπλαστείου-παντοπωλείου, το Meijer Gaines Marketplace, και ζήτησε από μια υπάλληλο να γράψει επάνω στην τούρτα «Happy Birthday Mandy» και η υπάλληλος της έφερε την τούρτα της φωτογραφίας.
Η κα Aldrich που αγόρασε την τούρτα εξήγησε ότι ευχαρίστησε την υπάλληλο και χωρίς να κοιτάξει την τούρτα πήγε στο ταμείο να πληρώσει.
«Όταν την είδα, γέλασα νευρικά και κατευθύνθηκα προς το ταμείο. Δεν ήταν τόσο σημαντικό ότι ήταν έτσι γραμμένο, αλλά σκέφτηκα ότι θα φανεί αστείο εκεί που θα την πάω», εξήγησε και πρόσθεσε:
«Στους ταμίες όμως δεν φάνηκε τόσο αστείο και φώναξαν μερικούς υπάλληλους ακόμη και έναν υπεύθυνο για να το δει και έβγαλαν μάλιστα και φωτογραφίες. Προς μεγάλη μου έκπληξη, αφού το συζήτησαν, ένας ταμίας έβαλε το χέρι στον ώμο μου και είπε: "Το κορίτσι που το έγραψε αυτό έχει αυτισμό. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν χαμογελαστή και την ευχαριστήσατε γιατί ακόμα και αν δεν μπορεί να γράψει καλά σε μία τούρτα, εσείς της φτιάξατε τη μέρα"».hpd4
«Έτσι υποθέτω ότι το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι η καλοσύνη είναι το πιο σημαντικό», ανέφερε η γυναίκα στη δημοσίευσή της και τα like και shares έπεσαν «βροχή».
Περισσότεροι από 80.000 άνθρωποι έχουν μοιραστεί τη φωτογραφία στο Facebook και η κα Aldrich παραδέχθηκε ότι δεν πίστευε ότι θα έχει αυτήν την ανταπόκριση. Σχολιάζοντας κάτω από την αρχική της δημοσίευση, έγραψε: «Μίλησα με το διευθυντή του καταστήματος σήμερα. Η υπέροχη κυρία που με βοήθησε με την τούρτα δεν είχε κάποια αρνητική αντιμετώπιση με αυτό που έκανε. Της είπαν να κάνει ό, τι χρειάζεται για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του πελάτη και έκανε ακριβώς αυτό».hpd3hpd2
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου