Έξι μήνες φυλακή με αναστολή για τον καστανά από τη Θεσσαλονίκη | Epirus World

Έξι μήνες φυλακή με αναστολή για τον καστανά από τη Θεσσαλονίκη

Με ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο καστανάς, για την σύλληψη του οποίου στήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα.
Ο 62χρονος κάθισε σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης προκειμένου να δικαστεί για τα αδικήματα της απείθειας και άσκησης πλανόδιου εμπορίου χωρίς άδεια.
Ο Γιώργος Δήμου δήλωσε ότι δεν θέλει να χρωστάει, αλλά να έχει μια άδεια και να πουλάει κάστανα. Όπως κατέθεσε, «είχε άδεια το 2002-2007 και δεν την ανανέωσε το 2011 επειδή δεν είχε χρήματα». «Θέλω να βγάλω ένα κομμάτι ψωμί, πουλώντας κάστανα. Χρωστάω από πρόστιμα 70.000 ευρώ και έχω χρέη 60.000 ευρώ στο ΤΕΒΕ. Θέλω μια άδεια, δε θέλω να χρωστάω» είπε.
Από την πλευρά του ο αστυνομικός μάρτυρας που κατέθεσε στη δίκη είπε ότι «ο 62χρονος κατά τον έλεγχο άρχισε να φωνάζει και να τους πετάει κάστανα». Σύμφωνα με τον αστυνομικό, αρχικά ο καστανάς αρνήθηκε να τους ακολουθήσει στο τμήμα. «Προκάλεσε ένα επεισόδιο χωρίς λόγο» τόνισε.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου