Γουόλκοτ: Κανείς δεν θα μας θέλει μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού | Epirus World

Γουόλκοτ: Κανείς δεν θα μας θέλει μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχε η Άρσεναλ μέσα στο Καραϊσκάκη καμία ομάδα δεν θα θέλει να κληρωθεί μαζί της στους «16» του Champions League, όπως δήλωσε ο Θίο Γουόλκοτ.
Την κλήρωση της Δευτέρας για τον αντίπαλο που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στους «16» του Champions League περιμένουν στην Άρσεναλ.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Θίο Γουόλκοτ, οι Λονδρέζοι δεν επιλέγουν αντίπαλο, όμως πολλές ομάδες δεν θα ήθελαν κληρωθούν μαζί τους μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχαν την Τετάρτη το βράδυ επί του Ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκη.
«Όποιος και αν είναι ο αντίπαλός μας στη συνέχεια, οφείλουμε να τον σεβαστούμε, κάτι που, προφανώς, δεν κάναμε με τη Μονακό πέρυσι. Είμαι σίγουρος ότι καμία από τις πρώτες των άλλων ομίλων δεν θα θέλουν να μας αντιμετωπίσουν μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Δεν μπορούμε παρά να κάνουμε εικασίες μέχρι την κλήρωση. Πρόκειται όμως για το Champions League. Οποια ομάδα και αν βρεθεί στο δρόμο μας θα είναι δύσκολη», τόνισε μεταξύ άλλων ο διεθνής άσος του αγγλικού συλλόγου.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου