Επιβεβαιώνεται το «φλερτ» Ολυμπιακού-Τζέιμς | Epirus World

Επιβεβαιώνεται το «φλερτ» Ολυμπιακού-Τζέιμς

Όλα δείχνουν πως ο Σον Τζέιμς θα φορά σύντομα τα χρώματα του Ολυμπιακού. Ο προπονητής του στην Μπιλμπάο, Σίτο Αλόνσο, παραδέχτηκε πως ο Αμερικανός σέντερ είναι… φευγάτος μετά την πρόταση που του έγινε και πρόσθεσε με νόημα πως η ομάδα του δεν μπορεί να καλύψει τις πραγματικές του απολαβές.
«Δεν κρύβουμε πως ο Σον είναι επηρεασμένος ψυχολογικά. Μια ομάδα έχει ενδιαφερθεί γι’ αυτόν και αυτή η αβεβαιότητα για το μέλλον του είχε ως αποτέλεσμα την απόδοσή του σήμερα. Είναι ένας παίκτης που μας έχει βοηθήσει πολύ φέτος και η εικόνα του στο τελευταίο ματς οφείλεται στην κατάσταση αυτή», ανέφερε μετά τη νίκη επί της Όλντενμπουργκ, όπου ο Τζέιμς είχε 2 πόντους και 5 λάθη σε 11:35.
«Η φήμη έγινε ενδιαφέρον, αλλά δεν ξέρουμε αν θα γίνει η μεταγραφή. Είναι ένας παίκτης που υπό άλλες συνθήκες η Μπιλμπάο δεν θα μπορούσε να πληρώσει. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος. Το ίδιο και ο Λατάβιους Γουίλιαμς, αν δεν προερχόταν από τραυματισμό, δεν θα μπορούσαμε να τον πάρουμε», πρόσθεσε.
Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου