Οι γυναίκες αποκαλύπτουν τα χειρότερα χριστουγεννιάτικα δώρα που τους έχουν κάνει | Epirus World

Οι γυναίκες αποκαλύπτουν τα χειρότερα χριστουγεννιάτικα δώρα που τους έχουν κάνει

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο για μια γυναίκα αυτά τα Χριστούγεννα, καλύτερα να μην προτιμήσετε ένα φαράσι ή μια βούρτσα. Ευτυχώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε αυτό το ναρκοπέδιο...
Οι νοικοκυρές αποκαλύπτουν λοιπόν ότι προτιμούν έναν αρτοπαρασκευαστή για δώρο Χριστουγέννων παρά μια κρέμα για την κυτταρίτιδα ή ένα φαράσι και μια βούρτσα. Σύμφωνα με έρευνα στη Βρετανία, μία στις τρεις γυναίκες έχουν ξετυλίξει ένα αποτυχημένο δώρο που είναι συνήθως ένα μπουκάλι αφρόλουτρο, και μάλιστα χωρίς ωραίο άρωμα, ή κάτι παρόμοιο. Και καθώς τα εκατομμύρια των γυναικών προετοιμάζονται να πουν με όλο τους το χαμόγελο «ευχαριστώ» για ό,τι δώρο και αν βρουν κάτω από το δέντρο, μια μελέτη έδειξε ότι τα χειρότερα δώρα που έχουν δοθεί ποτέ περιλαμβάνουν το πλαστικό αντικείμενο που χρησιμοποιείται από τις γυναίκες όταν θέλουν να κάνουν την ανάγκη τους σε μια δημόσια τουαλέτα.
present2
Ξυριστικές μηχανές, κρέμες αποτρίχωσης, μια ζυγαριά και ένα μπουκαλάκι με το άρωμα της πρώην συγκαταλέγονται στα δώρα που ΔΕΝ πρέπει να πάρετε σε μια γυναίκα εκτός και αν τα ζητήσει η ίδια! Σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας LatestinBeauty.com ένας στους τρεις άνδρες ωστόσο παίρνουν το κατάλληλο δώρο για το άλλο τους μισό. Ένας στους δέκα μάλιστα ψάχνει στο eBay για το κατάλληλο δώρο χωρίς να λείψουν κακόγουστα πουλόβερ με εξωγήινους... Οι μισές από τις γυναίκες της έρευνας παραδέχθηκαν ότι ήταν απίθανο να λάβουν το δώρο των ονείρων τους παρά το γεγονός ότι τα ταίρια τους είχαν καλές προθέσεις.
Το ένα τέταρτο των ανδρών χαρακτηρίστηκαν «ανίδεοι» όταν έφτασε η ώρα να αγοράσουν Χριστουγεννιάτικο δώρο για τις συντρόφους τους. Η Katie Tillard, εμπορική διευθύντρια της LatestinBeauty.com, δήλωσε: «Η έρευνά μας μάς έδωσε μια σαφή ένδειξη ότι πολλές γυναίκες δεν ήταν ευχαριστημένες με τα δώρα που τους έκαναν οι σύντροφοί τους λέγοντας ένα σκέτο «ευχαριστώ» απογοητευμένες».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου