Το μονοκύλινδρο έπος της Husqvarna είναι η 701 Enduro | Epirus World

Το μονοκύλινδρο έπος της Husqvarna είναι η 701 Enduro

Με 67 ίππους, κορυφαίες αναρτήσεις, ABS και βάρος περίπου 150 κιλά ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με στόχο να γίνει η πιο ποθητή On-Off του 2015-’16. Τα αποκαλυπτήρια της χωμάτινης έκδοσης του 701 Supermoto, με το οποίο μοιράζονται το ίδιο μονοκύλινδρο μοτέρ 690 κυβικών, έγιναν τον προηγούμενο μήνα.
Τώρα η Husqvarna παρουσιάζει στο ευρύ κοινό το νέο της μοντέλο για κάθε τερέν και επιδεικνύει τις δυνατότητες του στο επίσημο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα.
Σχεδιασμένο από την ΚΤΜ πλέον, το μοτέρ του Husqvarna 701 Enduro έχει 1ΕΕΚ, 2 μπουζί και αποδίδει 67 ίππους. Εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, διαθέτει «ηλεκτρόγκαζο» (Ride by Wire) που προσφέρει διαφορετικούς χάρτες απόδοσης, στάνταρ ABS της Brembo και μονόδρομο συμπλέκτη ATSC.
huqs02
Δεν αποκλείεται το 701 Enduro να κυκλοφορήσει και σε μία «εξημερωμένη» έκδοση για να διευκολυνθούν οι λιγότερο έμπειροι αναβάτες και οι νέοι κάτοχοι διπλώματος Α2 να εξοικειωθούν ευκολότερα με αυτό το μεγάλο On-Off.
Προφανώς πρόκειται για το On-Off  της χρονιάς, καθώς μπορεί να αποδίδει εξίσου ικανοποιητικά σε κάθε είδους έδαφος ανάλογα μάλιστα με την επιθυμία του χειριστή του.
huqs03
Το πλαίσιο έχει φτιάξει η ΚΤΜ από χρωμιομολυβδενιούχο χάλυβα, το ανεστραμμένο πιρούνι και το πίσω αμορτισέρ προέρχονται από την ακριβή σειρά της WP και αμφότερα έχουν διαδρομή 275mm. Οι ζάντες (21”και 18”) είναι της Ιαπωνικής D.I.D., το πλαστικό δοχείο βενζίνης χωράει 13 λίτρα και φιλοξενείται κάτω από τη σέλα χαμηλώνοντας το κέντρο βάρους ενώ προσφέρει στο 701 αυτονομία για περισσότερα από 200 χιλιόμετρα.
huqs05
Η Husqvarna αναφέρει ότι θα είναι το ελαφρύτερο στην κατηγορία του χωρίς ωστόσο να ανακοινώνει το βάρος του. Έτσι, αναμένεται να ζυγίζει κάτι λιγότερο από το «ξαδελφάκι» του ΚΤΜ 690 Enduro R, γύρω στα 150 κιλά.
Το νέο 701 Enduro αναμένεται να μπει στις βιτρίνες των εκθέσεων τον ερχόμενο Νοέμβριο, αρχής γενομένης από τις ευρωπαϊκές χώρες. Στις Η.Π.Α. και τον Καναδά αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2016.
huqs04
Αν δείτε το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο το πιθανότερο είναι να μπείτε σε έξοδα και αν δεν σας περισσεύουν τότε σίγουρα θα το ονειρευτείτε.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου