Δώδεκα υπερπολυτελείς προορισμοί που δεν θα σας κοστίσουν μια περιουσία | Epirus World

Δώδεκα υπερπολυτελείς προορισμοί που δεν θα σας κοστίσουν μια περιουσία

Σπα, πισίνες, καλό φαγητό, μασάζ και απολαυστικός καφές με θέα ένα διάσημο αξιοθέατο. Ποιος θα έλεγε όχι; Ωστόσο οι περισσότεροι θεωρούν ότι πρέπει να ξοδέψεις μια περιουσία για να απολαύσεις αυτές τις πολυτέλειες.
Κι όμως υπάρχουν προορισμοί και πολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, που δεν χαρακτηρίζονται βέβαια φθηνά, αλλά τουλάχιστον υποφερτά για όποιον θέλει να κάνει στον εαυτό του ένα προσωπικό δώρο.
Από τη Ρώμη μέχρι το Ντουμπάι υπάρχουν υπερπολυτελή μέρη με εξαιρετικές παροχές που μπορείς να επισκεφθείς κάνοντας λίγη οικονομία.

Ρώμη, Ιταλία

romerome1
Radisson Blu Es Hotel Rome - 134 ευρώ τη βραδιά
Απολαύστε τις πολυτελείς παροχές αυτού του πεντάστερου ξενοδοχείου στη Ρώμη, έναν ιδανικό προορισμό για όλο το χρόνο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για την εξερεύνηση όλης της περιοχής και μάλιστα είναι πολύ κοντά στο Κολοσσαίο και σε άλλα σημαντικά αξιοθέατα. Με 232 δωμάτια και 23 σουίτες κάνει τον επισκέπτη να νιώθει σαν βασιλιάς ενώ ταυτόχρονα διαθέτει πισίνα στον τελευταίο όροφο, τζακούζι και διάφορα εστιατόρια για όλα τα γούστα.

Λας Βέγκας

las-vegaslas-vegas1
Trump International Hotel Las Vegas – 172 ευρώ τη βραδιά
Μόλις έξι λεπτά από το Las Vegas Strip το 64οροφο  αυτό ξενοδοχείο με τα τεράστια γυάλινα παράθυρα και τα μαρμάρινα  μπάνια είναι ο ορισμός της πολυτέλειας για όποιον καταφέρει να ταξιδέψει μέχρι το Λας Βέγκας. Υπεροπολυτελή δωμάτια με σπα και ακριβά έπιπλα, θερμαινόμενη πισίνα και γυμναστήριο σε κάνει να μην θες να βγεις από το ξενοδοχείο. Θεωρείται από τα πιο οικονομικά πολυτελή ξενοδοχεία τους Λας Βέγκας.

Ντουμπάι

dubaidubai1
Millennium Plaza Hotel Dubai – 136 ευρώ τη βραδιά
Ο απόλυτος πολυτελής προορισμός, το Ντουμπάι.  Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην επιχειρηματική περιοχή του Ντουμπάι  και διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια, ορισμένα με πολύ εντυπωσιακή θέα. Το ξενοδοχείο θεωρείται αρκετά οικονομικό για τις παροχές του και είναι ιδανικό για όσους θέλουν να γνωρίσουν τα αξιοθέατα αυτό της πόλης. Το διάσημο εμπορικό κέντρο Dubai Mall βρίσκεται μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια. Ολόκληρο το Ντουμπάι εξάλλου είναι ένα πολυτελές θέρετρο αλλά όχι προσιτό μόνο στους πλούσιους.

Goa, Ινδία

indiaindia1
The Zuri White Sands Goa Resort & Casino – 89 ευρώ τη βραδιά
Με μόλις 89 ευρώ το βράδυ το συγκεκριμένο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Ινδία προσφέρει αυτό που λέμε «λιτή πολυτέλεια». Καλόγουστα δωμάτια με τζακούζι, 6 εστιατόρια για τους καλοφαγάδες και 24ωρο σέρβις για όσους έχουν μεταμεσονύκτιες λιγούρες. Βρίσκεται σε μια τεράστια έκταση με τροπικούς κήπους που οδηγούν μέχρι τη λευκή άμμο της κοντινής παραλίας.

Fez, Μαρόκο

marokomaroko1
Palais Faraj Suites & Spa – 167 ευρώ τη βραδιά
Με θέα στη Μεδίνα, αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο είναι ένα ιδανικό μέρος για τους ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται κυρίως για φαγητό και μεγάλες αγορές για φθηνά ψώνια. Εκτός από την εκπληκτική θέση και θέα που έχει, το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα, σπα, χαμάμ, θεραπείες μασάζ και παροχές ομορφιάς για γυναίκες και άνδρες. Ο, τι πρέπει για μερικές μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης δηλαδή... Αρκεί να καταφέρει κανείς να φτάσει μέχρι το Μαρόκο, μετά όλα είναι «εύκολα».

Κατμαντού, Νεπάλ

nepal
Shangri La Hotel Kathmandu – 96 ευρώ τη βραδιά
Οι βραβευμένοι κήποι του συγκεκριμένου ξενοδοχείου δεν είναι το μόνο δέλεαρ για να μείνει κανείς σε αυτό το κατάλυμα των πέντε αστέρων. Διαθέτει μια ποικιλία από διαφορετικά δωμάτια και οι σουίτες, όλα κλιματιζόμενα και διακοσμημένα με πινελιές της παράδοσης και του πολιτισμού του Νεπάλ. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την πολυτέλεια από την πρώτη στιγμή που θα φτάσουν στο ξενοδοχείο ενώ παρέχεται και υπηρεσία λιμουζίνας κατά τη διάρκεια της διαμονής τους για τις εξόδους τους. Ενδείκνυται για επισκέπτες που λατρεύουν να γνωρίζουν νέους προορισμούς και πολιτισμούς.

Κάιρο, Αίγυπτος

cairocairo1
Le Meridien Pyramids Hotel Cairo – 60 ευρώ τη βραδιά
Δεν υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία στον κόσμο που να μπορούν να καυχηθούν ότι προσφέρουν θέα στις Πυραμίδες της Γκίζας, αλλά αυτό το ξενοδοχείο το κάνει κα μάλιστα σε πολύ χαμηλή τιμή. Ακόμη και για όποιον ταξιδεύει μόνος υπάρχει... παρέα καθώς τα ροζ φλαμίνγκο που διαθέτει μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο από διάσημα αξιοθέατα για όποιον βαρεθεί να κάνει ηλιοθεραπεία στην τεράστια πισίνα που διαθέτει. Κι αν πεινάσετε υπάρχει 24ωρος μπουφές για να ικανοποιήσεις και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Μεξικό

mexico
Hotel Geneve CD de Mexico – 71 ευρώ τη βραδιά
Αν καταφέρετε ποτέ να ταξιδέψετε ως το Μεξικό τότε αυτό είναι το ξενοδοχείο των ονείρων σας. To συγκεκριμένο ξενοδοχείο πέντε αστέρων βρίσκεται στο κέντρο της Πόλης του Μεξικού και διαθέτει 268 δωμάτια. Οι πολλαπλές παροχές αυτού του μοντέρνου ξενοδοχείου περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ένα κομμωτήριο, δωμάτια για μασάζ και υπηρεσίες αισθητικής και ομορφιάς. Αν και δεν είναι καινούριο έχει ανακαινιστεί πρόσφατα προσφέροντας πολυτελείς υπηρεσίες στους πελάτες της σε χαμηλές τιμές. Το προσωπικό είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο και είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει και στις ξορμήσεις σας και τις εκδρομές κλείνοντάς σας εισιτήρια για τη μεταφορά και τα αξιοθέατα.

Βαρκελώνη, Ισπανία

spain
Gran Hotel Princesa Sofia – 186 ευρώ τη βραδιά
Αν και η τιμή του δεν είναι και πολύ χαμηλή θεωρείται από τα πιο οικονομικά, πολυτελή ξενοδοχεία της Βαρκελώνης. Αυτοδιαφημίζεται μάλιστα λέγοντας ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να δεις τα σπουδαία αξιοθέατα της πόλης. To πολυτελές, πεντάστερο ξενοδοχείο βρίσκεται πολύ κοντά στο Καμπ Νου και προσφέρει μια ποικιλία από εξαιρετικές ανέσεις, όπως υπηρεσία λιμουζίνας. Το πλούσιο πρωινό στο δωμάτιο και η ακριβή διακόσμηση είναι στα χαρακτηριστικά που προσθέτουν ένα ύφος πολυτέλειας.

Βιέννη, Αυστρία

austria
Hotel De France Vienna – 131 ευρώ τη βραδιά
Για να γνωρίσετε την εξαιρετική αρχιτεκτονική της Αυστρίας αξίζει να κάνετε μια έρευνα για να μην σας κοστίσει ακριβά η διαμονή σας. Εξάλλου το πιθανότερο είναι ότι αν βρεθείτε στην Βιέννη δε θα μείνετε και πολύ μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο, προσφέρει γυμναστήριο και παροχή  υπηρεσιών για όσους επισκέπτονται για δουλειά την πόλη. Όλα τα δωμάτια του πολυτελούς ξενοδοχείου περιλαμβάνουν μίνι μπαρ και καθιστικό. Το σημαντικότερο είναι ότι το προσωπικό είναι εξειδικευμένο στο να βοηθήσει του τουρίστες να κινηθούν στην πόλη με άνεση και να επισκεφθούν τα πιο ωραία αξιοθέατα.

Πράγα, Τσεχία

pragapraga1
Hotel Eurostars Thalia – 133 ευρώ τη βράδια
Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτήριο του 19ου αιώνα και βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ακριβώς στο κέντρο της Πράγας.
Με 133 ευρώ τη βραδιά το πέντε αστέρων κατάλυμα ξεχωρίζει για το πλούσιο πρωινό του. Σε πολύ κοντινή απόσταση με τα πόδια βρίσκεται η Γέφυρα του Καρόλου και η πλατεία Wenceslas. Η τιμή του για το σημείο που βρίσκεται και τις παροχές του θεωρείται ιδιαίτερα χαμηλή και μάλιστα δεν αφορά μόνο τη χαμηλή σεζόν.

Σόφια, Βουλγαρία

bulgaria
Grand Hotel Sofia – 71 ευρώ τη βραδιά
Είναι πραγματικά μια πολύ καλή τιμή για να επισκεφθεί κανείς τη Βουλγαρία για λίγες μέρες με 71 ευρώ το βράδυ. Πρόκειται για ένα πέντε αστέρων ξενοδοχείο που έχει χαρακτηριστεί έργο τέχνης! Στο εσωτερικό του διαθέτει μια συλλογή από 400 ελαιογραφίες για τους λάτρεις των τεχνών. Μικρή πολυτέλεια η ανοιχτή βεράντα που διαθέτει η οποία αποτελεί το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε ένα φλιτζάνι καφέ ή να δοκιμάσετε τις γλυκιές νοστιμιές του πλούσιου μενού. Μεταξύ άλλων το ξενοδοχείο διαθέτει γυμναστήριο, κέντρο υγείας και ένα κομμωτήριο. Για όσους σκοπεύουν να μείνουν μέρες ή επισκέπτονται την πόλη για δουλειά το ξενοδοχείο παρέχει πλυντήριο και στεγνωτήριο.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου