Σίγουρος για την ανατροπή με τη Ντιναμό ήταν ο Σίλβα | Epirus World

Σίγουρος για την ανατροπή με τη Ντιναμό ήταν ο Σίλβα

Μία μεγάλη ανατροπή κατάφερε να κάνει την Τετάρτη το βράδυ ο Ολυμπιακός και στο τέλος μπόρεσε να επικρατήσει της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κάνοντας το «τρία στα τρία» στο Champions League.
Οι Πειραιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ που σημείωσε ο Χόντζιτς στο 21’ και με το 0-1 πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες. Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας ο Μάρκο Σίλβα παρουσιάστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να γυρίσει το ματς και μπόρεσε να μεταδώσει αυτή τη σιγουριά και στους παίκτες του.
«Να έχετε υπομονή στο παιχνίδι σας. Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας. Πιστέψτε το. Πιέζουμε ψηλά και τους ανοίγουμε από τα άκρα. Μπορούμε», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με τον Πρωταθλητή.
Στη συνέχεια, ο 37χρονος προπονητής έδωσε… ρεσιτάλ διαχείρισης, αφού – παρότι χρειάστηκε να ξοδέψει μία αλλαγή με την αντικατάσταση του Μποτία – πέρασε στον αγώνα τον Πάρντο και τον Φινμπόγκασον μετά την αποβολή του Πίβαριτς.
Κάπως έτσι οι νταμπλούχοι Ελλάδας πίεσαν ασφυχτικά τους Κροάτες και μπόρεσαν να είναι τώρα μία… ανάσα από τους «16» του Champions League.
Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου