Στο Βόλο η σκυτάλη των Street Relays | Epirus World

Στο Βόλο η σκυτάλη των Street Relays

Στο Βόλο επιστρέφουν οι Σκυταλοδρομίες δρόμου, το πρωί της Κυριακή 1 Νοεμβρίου, με πρωταρχικό στόχο να βγάλουν τους Βολιώτες στην παραλία της πόλης, να τους δώσουν την σκυτάλη και να τρέξουν όλοι μαζί για την στήριξη του Σωματείου ατόμων με κινητικά προβλήματα «Ιππόκαμπος».
Χιλιάδες κόσμου αναμένονται στην παραλία το πρωί της Κυριακής και ανάμεσά τους θα βρίσκονται τρεις κορυφαίοι αθλητές, τρεις μεγάλες προσωπικότητες του βολιώτικου αθλητισμού.
Ο Νίκος Σκιαθίτης, χάλκινος Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 θα είναι παρών, όπως και πέρσι! Ήταν αυτός που έδωσε την εκκίνηση των πρώτων Street Relays στην πόλη του και δεν θα μπορούσε να λείψει ούτε τώρα.
Ο Στέργιος Παπαχρήστος, Παγκόσμιος πρωταθλητής στην κωπηλασία, ανταποκρίθηκε πέρσι στην πρόσκληση, πήρε σκυτάλη και έτρεξε για ιερό σκοπό και θα βρεθεί στην παραλία του Βόλου και αυτή την Κυριακή, για να στηρίξει τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα των Relays.
Η Ελευθερία Φτούλη, με χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης το 2006 και πολλές άλλες διακρίσεις, μεταξύ αυτών και 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 με χαρά δέχθηκε φέτος την πρόσκληση και θα είναι παρούσα στα Street Relays της πόλης της.
Οι τρεις κορυφαίες προσωπικότητες του αθλητικού Βόλου ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με τους υπόλοιπους συμπολίτες τους την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, στην παραλία της πόλης τους, για να στηρίξουν τον ιερό σκοπό του αγώνα, την ενίσχυση του Σωματείου «Ιππόκαμπος», το οποίο παράγει πλούσιο κοινωνικό έργο για τα άτομα που έχουν κινητικά προβλήματα.
Εγγραφές για τον αγώνα συνεχίζονται σήμερα (30/10) και αύριο Σάββατο (31/10) από τις 11:00 έως τις 19:00 στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα», στην οδό Τοπάλη 24 στον Βόλο.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου