Στον απόηχο του show Μπάρκα στην Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Πρέβεζα ... | Epirus World

Στον απόηχο του show Μπάρκα στην Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Πρέβεζα ...



Και αφού όλη η Ελλάδα μιλά για την κίνηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, να παρακολουθήσει την μαθητική Παρέλαση απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, μαζί με τους πολίτες της Πρέβεζας, ήρθε η ώρα να προβληματιστούμε!!!
Ήταν αλήθεια αυτή η κίνηση του Κώστα Μπάρκα ειλικρινής;;; ή ένα show για να κλέψει τις εντυπώσεις;;; Κάτι που κατάφερε και με το παραπάνω!
Το συμπέρασμα θα το βγάλετε εσείς οι ίδιοι...
Εμείς απλά θα σας παραθέσουμε κάποια δεδομένα με την μορφή ερώτησης!
Αλήθεια,τι είναι πιο ενοχλητικό; Η παρουσία του κ. Μπαρτζώκα στην εξέδρα των επισήμων σε μια παρέλαση στην Πρέβεζα ή τα λογίδρια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής μέσα στον Ναό της Δημοκρατίας την Ελληνική Βουλή;;; (Είδε κανένας τον κ. Μπάρκα να αποχωρεί από την Βουλή, όταν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής ψηφίζουν για το μέλλον των Ελλήνων;;;)
Αλήθεια ποια ήταν η αντίδραση του Βουλευτή κ. Μπάρκα, όταν αποφυλακίζονταν οι κρατούμενοι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για να ψηφίσουν για το μέλλον της Ελλάδας και για να ψηφίσουν για ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση;;;
Αλήθεια η παρουσία του κ. Μπαρτζώκα κατά την κατάθεση στεφάνων γιατί δεν ενόχλησε τον κ. Μπάρκα που κατέθεσε κανονικά το στεφάνι του;;;

Το δικό μας συμπέρασμα είναι ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ
όχι μέσα από υποκριτικά show για το θεαθήναι...

Πηγή: mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου