Όλες οι λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις της Harley-Davidson σε όλο τον κόσμο | Epirus World

Όλες οι λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις της Harley-Davidson σε όλο τον κόσμο

Αναπόσπαστο κομμάτι των ετήσιων δραστηριοτήτων της Harley-Davidson αποτελεί η διοργάνωση μιας σειράς εκδηλώσεων ανά τον κόσμο.
Κάθε εκδήλωση της Harley-Davidson, σχεδιάζεται για να έχει το δικό της χαρακτήρα, δίνοντας στους επισκέπτες μια διαφορετική εμπειρία σε κάθε χώρο και ένα λόγο για να οδηγηθούν οι επισκέπτες σε κάθε μια εκδήλωση από αυτές ξεχωριστά.
Όπως σε όλες τις εκδηλώσεις, η ζωντανή μουσική, η επίδειξη custom μοτοσυκλετών, η δυνατότητα για δοκιμαστική οδήγηση και οι παρελάσεις, θα συντροφεύσουν τους χιλιάδες αναβάτες της Harley.
harley1harley2
Η περίοδος εκδηλώσεων ξεκινά στο αριστοκρατικό θέρετρο της Κυανής Ακτής στο St-Tropez, από τις 28 Απριλίου έως την 1η Μαΐου, με το 10ο ετήσιο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Harley-Davidson.
Θα υπάρξει μια κομψή, χαλαρή ατμόσφαιρα στο δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο. Το 2015 πάνω από 15.000 φίλοι της Harley παρακολούθησαν το Φεστιβάλ, ενώ αναμένονται ακόμη περισσότεροι συμμετέχοντες στην επόμενη διοργάνωση. Θα βιώσουν την ατμόσφαιρα, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής στην παραλία, απολαμβάνοντας τη διασκέδαση που προσφέρουν τα εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα και μπαρ της περιοχής.
Η προπώληση των εισιτηρίων για το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ θα ξεκινήσει σύντομα, ενώ ανακοινώσεις θα γίνουν στο H.O.G και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Harley-Davidson. Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πώληση εισιτηρίων στο www.harley-davidson.com/events.
harley4
Το αποκορύφωμα για πολλούς αναβάτες Harley κάθε χρόνο είναι το Ευρωπαϊκό ράλι H.O.G, το οποίο κινείται σε μια διαφορετική τοποθεσία κάθε χρόνο. Για το 2016 ο τόπος για το 25ο Ευρωπαϊκό ράλι H.O.G, είναι στη Σλοβενία, το παραλιακό θέρετρο του Portorož, από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου. Πάνω από 10.000 αναβάτες αναμένεται να συμμετάσχουν, καθώς η εκδήλωση θα είναι ανοικτή με ελεύθερη είσοδο για όλους.
Η παραδοσιακή τελετή λήξης της χρονιάς πραγματοποιείται και πάλι στην Αυστρία, στο μικρό αλπικό χωριό δίπλα στη λίμνη Faak am See, όπου για άλλη μια φορά φιλοξενείται το μεγαλύτερο, ανοιχτό και ελεύθερο Ευρωπαϊκό φεστιβάλ, το European Bike Week.
Από τις 6 έως τις 11 Σεπτέμβριου πάνω από 120.000 αναβάτες από όλη την Ευρώπη και πέραν αυτής, θα γνωρίσουν την περιοχή της Καρινθίας σε μια τεράστια γιορτή της Harley-Davidson. Η εκδήλωση θα προσφέρει ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για κάθε γούστο και το μαγευτικό τοπίο προσφέρεται για οδήγηση.
harley5
Επίσης, οι εκδηλώσεις του «Big Three» για το 2016 περιλαμβάνουν μια σειρά από δραστηριότητες σε όλη την περιοχή, από το Αφρικανικό Bike Week στο Margate, τη Νότια Αφρική τον Απρίλιο, μέχρι το H.O.G Ράλι στη Μέση Ανατολή & Βόρεια Αφρική το Δεκέμβριο.
Παράλληλα διαδραματίζονται οι δημοφιλείς εκδηλώσεις «Harley Days» στο Αμβούργο, τη Νορβηγία και Αγία Πετρούπολη και άλλα σημαντικά γεγονότα σε χώρες τόσο διαφορετικές όπως η Βουλγαρία, η Φινλανδία, η Ιρλανδία, η Πολωνία και το Μπαχρέιν.
Για λεπτομέρειες σχετικά με όλες τις εκδηλώσεις της Harley-Davidson και του H.O.G για το 2016, επισκεφθείτε το Ημερολόγιο Εκδηλώσεων στο Harley-davidson.com/events.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου