H Fiat «κατακτά» το Ηνωμένο Βασίλειο | Epirus World

H Fiat «κατακτά» το Ηνωμένο Βασίλειο

Μετά την εγκατάστασή της έδρας της στο Ηνωμένο Βασίλειο, η ιστορική ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, εισχωρεί ταχύτατα στην αγορά της πάλαι ποτέ βιομηχανικά κραταιάς χώρας.
Έτσι η Fiat Professional ανακηρύχθηκε «Van Fleet Manufacturer of the Year» για δεύτερη συνεχή χρονιά κατά την όγδοη διοργάνωση του υψηλού κύρους θεσμού «Commercial Fleet Awards».
Τα βραβεία αυτά χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από τη βιομηχανία ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, καθώς η κριτική επιτροπή αποτελείται από μέλη των συντακτικών ομάδων των εκδόσεων Fleet News/Fleet Van, αλλά και από μία ανεξάρτητη ομάδα ειδικών.
Η Fiat Professional έλαβε επίσης τη σημαντική διάκριση του «Green Fleet Manufacturer of the Year», ενώ το Fiat Fiorino ανακηρύχθηκε σε «City Van of the Year» για τέταρτη φορά κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο International Centre του Telford. Το βραβείο «Small Van of the Year» απονεμήθηκε στο Doblò Cargo, ενώ το Ducato έλαβε διάκριση στην κατηγορία «Large Panel Van of the Year».
Τα χαρακτηριστικά των οχημάτων που συμμετείχαν στην διαδικασία αξιολογήθηκαν λαμβάνοντας υπόψη έναν αριθμό από ιδιαίτερα σημαντικά κριτήρια σε επίπεδο εταιρικών/επαγγελματικών οχημάτων, όπως το φορτίο, η πολλαπλή χρησιμότητα, η ασφάλεια, η τεχνολογία, η απόδοση, η αξία μεταπώλησης, η αξιοπιστία, η άνεση, η οδηγική συμπεριφορά και τα γενικά έξοδα συντήρησης.
002Για την επιτροπή, επιπλέον των παραπάνω χαρακτηριστικών, η Fiat Professional αναδείχθηκε ως η καλύτερη στο Ηνωμένο Βασίλειο σε επίπεδο «πράσινης» οδήγησης, χάρη στο ειδικά ανεπτυγμένο λογισμικό (eco:Drive Professional και eco:Drive), τους χαμηλών ρύπων κινητήρες EcoJet, την αξιοθαύμαστη εξοικονόμηση καυσίμων όλων των οχημάτων της εταιρείας, τη μεγαλύτερη διάρκεια “ζωής” των οχημάτων και τη δυνατότητα ανακύκλωσης κάθε νέου προϊόντος.
Ο μεγάλος αριθμός και η σημασία των βραβείων που παρέλαβε η Fiat αντανακλά τις προσπάθειες που καταβάλλει και αποτελεί αναγνώριση για τη διαρκή πρόοδο, ποικιλία και ποιότητα που η εταιρεία παρέχει σε επίπεδο υπηρεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Νίκος Τσάδαρης
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου