Νέα τιμή για το Citycom S.300i CBS | Epirus World

Νέα τιμή για το Citycom S.300i CBS

Ένα από τα κυρίαρχα scooter της αγοράς, το Citycom S.300i της SYM δέχτηκε ανανεώσεις σε αρκετούς τομείς και συνοδεύεται από νέα τιμή.
Η νέα έκδοση του μοντέλου Citycom S.300i, με το νέο ισχυρότερο κινητήρα και σημαντικές αισθητικές αλλαγές, έρχεται σε τιμή πρόκληση.
symcom8
Ο κινητήρας είναι της γενιάς F4 και αποδίδει 28,5 HP στις 7.750 σ.α.λ, με μέγιστη ροπή 27,32 Nm στις 6500 σ.α.λ. Η εξάτμιση είναι νέα σε σχεδιασμό και απόδοση. Λειτουργικά προσφέρει μειωμένες εκπομπές ρύπων αλλά και πιο αθόρυβη λειτουργία, ενώ αισθητικά το νέο της προστατευτικό προσφέρει πιο σπορ εικόνα στο όχημα.
symcom2symcom3Τα οπίσθια φωτιστικά σώματα στην έκδοση «S» του Citycom είναι μαύρου χρώματος, με διάφανο κρύσταλλο και τεχνολογία  LED, κάνοντας εντυπωσιακή την εμφάνισή του και τη νύχτα.
symcom4
Το σύστημα φρένων CBS του Citycom, αποτελείται από 2 δίσκους διαμέτρου 260mm. Οι αντλίες των φρένων έχουν δεχτεί βελτιώσεις με στόχο την αποτελεσματικότερο φρενάρισμα.
symcom5
Από πλευράς εξοπλισμού, μία νέα σέλα υψηλής ποιότητας, με νέο αφρώδες, αδιάβροχο και αντιολισθητικό υλικό με κόκκινη ραφή, ενισχύει τη σπορ εικόνα του S.
symcom6symcom7
Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα φέρει επένδυση μοκέτας. Ανανεωμένος είναι και ο πίνακας των οργάνων, με αισθητική αναβάθμιση στο φωτισμό και στα χρώματα. Νέοι είναι και οι καθρέφτες με λεπτό διακριτικό βραχίονα.
Η νέα τιμή του CITYCOMS.300i CBS  είναι € 3.695.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου