Ο Ντέιβιντ Μπάουι βγαίνει στη σύνταξη | Epirus World

Ο Ντέιβιντ Μπάουι βγαίνει στη σύνταξη

Στην αρχή ακουγόταν ως φήμη, αλλά όταν υπάρχει καπνός σίγουρα κάπου εκεί θα έχει ξεσπάσει και φωτιά. Ο Ντέιβιντ Μπάουι λέει στοπ στις περιοδείες και αν και έχει, σύμφωνα με το billboard, να ανέβει στη σκηνή πάνω από δέκα χρόνια, εντούτοις ο εμβληματικός καλλιτέχνης αποσύρεται και επίσημα από αυτή. Την είδηση επιβεβαίωσε ο (προφανώς πρώην) booking agent του καλλιτέχνη. Ο John Giddings μιλώντας στο International Festival Forum στο Λονδίνο, είπε ότι ο 68χρονος καλλιτέχνης γρήγορα εξαφάνισε την οποιαδήποτε προοπτική για μια περιοδεία.
«Ο Ντέιβιντ είναι ένας από τους καλλίτερους καλλιτέχνες με τους οποίους έχω δουλέψει. Αλλά κάθε φορά που τον βλέπω τώρα, πριν καν του μιλήσω, λέει ’‘δεν κάνω τουρνέ’’ και εγώ του απαντώ ’’δε σου ζήτησα’’. Αποφάσισε να αποσυρθεί και, όπως ο Φιλ Κόλινς, δεν πρέπει να απαιτείς από αυτούς τους ανθρώπους να βγουν εκεί έξω ξανά και ξανά και ξανά».
Η τελευταία τουρνέ του Μπάουι, ήταν η «A Reality Tour», το 2004. Πάντως, παρά τη συνταξιοδότησή του από τα live, ο φημισμένος δημιουργός εξακολουθεί και είναι δημιουργικός.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου