Για υποκρισία κατηγορούν τη ΝΔ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες | Epirus World

Για υποκρισία κατηγορούν τη ΝΔ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

«Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού είναι πολύ νωπή για να την αγνοούν οι επίδοξοι διεκδικητές της ηγεσίας, καθώς και τα άλλα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι εντυπωσιακό και προκλητικό ότι οι υποψήφιοι αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας "θυμήθηκαν" τώρα ξαφνικά να… διατυμπανίσουν δήθεν "κόκκινες γραμμές" για τα οικονομικά όσο και τα εθνικά μας θέματα και να σηκώσουν τα… λάβαρα της κοινωνικής ευαισθησίας και της εθνικής υπερηφάνειας!», τονίζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
«Καλό θα ήταν τα στελέχη της Ν.Δ. να μην υποτιμούν τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών. Και η υποκρισία έχει τα όριά της», συμπληρώνει.
Νωρίτερα, η γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη είχε επισημάνει, μεταξύ άλλων, πως «οι κ.κ. Τσίπρας, Καμμένος, Τσακαλώτος και λοιποί νυν και πρώην σύντροφοι, παραπλάνησαν τον λαό με τις "κόκκινες γραμμές" τους».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου