Δέκα συνηθισμένα όνειρα και η ερμηνεία τους | Epirus World

Δέκα συνηθισμένα όνειρα και η ερμηνεία τους

Ξυπνήσατε λουσμένη στον κρύο ιδρώτα πρόσφατα επειδή είδατε στον ύπνο σας ότι σας έπεσε το δόντι; Σίγουρα δεν είστε η μόνη!
Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με τις σημασίες των πιο συνηθισμένων ονείρων που βλέπουμε στον ύπνο μας και τι κρύβεται πίσω από τις πιο συνηθισμένες παραστάσεις.

Το πέσιμο των δοντιών

Οι όνειρα που σχετίζονται με τα δόντια και αφορούν το πέσιμο των δοντιών ολοκληρωτικά ή ένα ένα ή την κακή ποιότητα τους, αντανακλούν τις ανησυχίες για την εμφάνισή σας και πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Συνήθως, αυτά τα όνειρα προέρχονται από το φόβο της απόρριψης, την αμηχανία ή την αυτοπεποίθηση όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση. Το πέσιμο των δοντιών σχετίζεται επίσης με την επικοινωνία. Όταν λείπουν τα δόντια, είναι πιο δύσκολο για τον καθένα να μιλήσει. Ως εκ τούτου, το όνειρό σας μπορεί να υποδεικνύει κάποια δυσκολία στην επικοινωνία με κάποιον ή προβλήματα έκφρασης. Μπορεί επίσης να σχετίζεται με ένα αίσθημα αδυναμίας. Μπορεί να σημαίνει έλλειψη εμπιστοσύνης ή να χρειάζεστε περισσότερη ιδιωτικότητα σε κάποια κατάσταση.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου