Πυρ και μανία ο Μπουτάρης σε ερώτηση για τη γραβάτα | Epirus World

Πυρ και μανία ο Μπουτάρης σε ερώτηση για τη γραβάτα

Τον εκνευρισμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη εισέπραξε μια δημοσιογράφος που κάλυπτε τη στρατιωτική παρέλαση όταν τον ρώτησε για την επιλογή του να φορέσει χθες και σήμερα γραβάτα.
«Θέλεις να γίνεις και σοβαρή δημοσιογράφος» είπε ο κ. Μπουτάρης με τη δημοσιογράφο να απαντά «Σε έμενα το λέτε; Καλά εντάξει».
«Πρώτο πράγμα, δεν έχεις να ρωτήσεις κάτι άλλο; Για την γραβάτα έχεις να ρωτήσεις;» με τη δημοσιογράφο να του τονίζει ότι «έγινε θέμα σε όλα τα κανάλια». «Και τι έγινε; Τελείωσε. Έχεις όρεξη για συζήτηση; Ε άντε τώρα» απάντησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζουμε ότι χθες ο κ. Μπουτάρης είχε πει χθες για την επιλογή του να φορέσει γραβάτα: «Μου την έχουν σπάσει όλοι αυτοί οι Συριζαίοι που εμφανίζονται χωρίς γραβάτα στις επίσημες εκδηλώσεις. Ο άλλος υποδέχεται τον Πρόεδρο της Γαλλίας χωρίς γραβάτα, ο άλλος πάει στη Σύνοδο Κορυφής χωρίς γραβάτα και με τα χέρια στην τσέπη. Άι στο διάολο τους βαρέθηκα και είπα στη Θεσσαλονίκη έχουμε διπλή γιορτή, θα φορέσω γραβάτα για να τους τη σπάσω. Να ξέρουν οι Συριζαίοι ότι έτσι όπως κάνουν, δεν γίνεται επανάσταση».
Όσον αφορά την παρέλαση χωρίς κάγκελα ο δήμαρχος είπε:  «Είναι πολύ καλό που έχουμε την παρέλαση σήμερα χωρίς κάγκελα, αρκεί τα αεροπλάνα να μην περάσουν πάνω από την πόλη, να περάσουν πάνω από τον κόλπο. Εγώ είμαι εναντίον των μαθητικών παρελάσεων, αλλά οι στρατιωτικές είναι τιμητικές».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου