Μητσοτάκης: Δεν ψάχνουμε αντι-Τσίπρα αλλά το αντίθετό του | Epirus World

Μητσοτάκης: Δεν ψάχνουμε αντι-Τσίπρα αλλά το αντίθετό του

Η ΝΔ δεν αναζητάει έναν αντι - Τσίπρα αλλά το αντίθετό του, ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega. Σημείωσε επίσης ότι η ΝΔ δεν επιθυμεί το επικοινωνιακό περιτύλιγμα και πως θέλει στο λαϊκισμό να αντιπαραθέσει τη γλώσσα του ορθού λόγου και στο κρατισμό του Αλέξη Τσίπρα τη στήριξη της ιδιωτικής οικονομίας.
Σχετικά με το εάν είναι νέος ή παλιός, υποστήριξε ότι είναι και νέος και παλιός «ή και έμπειρος», πάντως, πρόσθεσε, «είμαι σίγουρα νέος ηλικιακά και σίγουρα πιστεύω έχω νέες ιδέες».
Για το κύριο πρόβλημα που έχει διαπιστώσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανέφερε πως «η ΝΔ είναι ένα κουρασμένο κόμμα, με μια δομή που παραπέμπει σε άλλες εποχές, που δεν κάνει χρήση νέων τεχνολογιών, που δεν μιλάει στη νεολαία και δεν μιλάει όσο θα έπρεπε στις παραγωγικές τάξεις».
Αναφορικά με το debate, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την άποψη ότι η ΝΔ δεν έχει να φοβάται τίποτα από τον διάλογο και την ελπίδα ότι τόσο ο κ. Μεϊμαράκης όσο και ο κ. Τζιτζικώστας θα αποδεχθούν μια τουλάχιστον συζήτηση στη δημόσια τηλεόραση.
Το μείζον ερώτημα για την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα σημείωσε ότι είναι το ασυμβίβαστο καλώντας τον περιφερειάρχη να πει ποιον θα επιλέξει ως επικεφαλής της ΚΟ σε περίπτωση που εκλεγεί.
«Πρέπει να ανοίξουμε όλοι τα χαρτιά μας και να γνωρίζουν οι πολίτες τις λεπτομέρειες των προθέσεών μας», ανέφερε.
Αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις, υπογράμμισε ότι είναι αδιανόητο μεθοδολογικά να ζητείται η πρόθεση ψήφου όταν παραμένει άγνωστο το δείγμα των ανθρώπων που θα έρθουν στις 22 Νοεμβρίου να ψηφίσουν.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου