Λεβέντης: Ίδια κυβέρνηση με του Σαμαρά αυτή του Τσίπρα | Epirus World

Λεβέντης: Ίδια κυβέρνηση με του Σαμαρά αυτή του Τσίπρα

«Το ρουσφέτι που προσείλκυε τα πλήθη τόσα χρόνια με κρατούσαν εκτός βουλής. Οι πολίτες με άκουγαν, συμφωνούσαν αλλά προτιμούσαν να βολέψουν το παιδί τους σε μια θέση στο δημόσιο. Έτσι έπαιρναν τα τεράστια ποσοστά τους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης στην εκπομπή «Ανατροπή» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη.
«Η άνοδο των ποσοστών μας οφείλεται στη σταθερότητά μας. Επειδή θέλουμε την Ευρώπη, θέλουμε το ευρώ, θέλουμε και μεταρρυθμίσεις. Κανένα άλλο κόμμα στην Ελλάδα δεν έλεγε αυτά που λέγαμε για χρόνια ολόκληρα εμείς» ανέφερε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε: «Δεν τείνω χείρα βοηθείας στον Τσίπρα. Είχα πει πως όποιος έβγαινε το ίδιο θα έκανα. Του προτείνω εννέα σημεία που θα σώσουν την Ελλάδα και θα τη βγάλουν από την κρίση. Έστειλα την επιστολή με τα εννέα σημεία και ζητούσα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εφαρμογής. Και εκείνος ούτε καν μου απάντησε».
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε: «Ίδια κυβέρνηση με του Σαμαρά αυτή του Τσίπρα. Το μόνο που κάνει είναι να φορολογεί. Πήραν την ψήφο του λαού λαϊκίζοντας και λέγοντας ψέματα» και συμπλήρωσε: «Μακάρι να μας θεωρεί μαξιλαράκι ο Τσίπρας. Αυτό σημαίνει πως αλλάζει από τις αριστερές ιδέες, στις δικές μας θέσεις, στις πρακτικές του κέντρου. Κεντρώος σημαίνει κουλτούρα συναίνεσης. Ο Τσίπρας δεν πιστεύει σε αυτά που εφαρμόζει. Οι υπουργοί του παρελαύνουν στα κανάλια και λένε ότι εκβιάζονται για να εφαρμόσουν τους νόμους που ψηφίζουν. Πως μπορεί να βγει ένα κυβερνητικό πρόγραμμα όταν 40 υπουργοί βγαίνουν και λένε πως εκβιάζονται» αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: «Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα αυτό. Δε νομίζω ότι βγαίνει. Έχει μόνο φόρους και καθόλου ανάπτυξη. Δεν έχει καν ρήτρα ανάπτυξης».
Τέλος, ο κ. Λεβέντης προέβλεψε πως: «θα καταρρεύσει η κυβέρνηση Τσίπρα σε τέσσερις μήνες από τώρα. Στις επόμενες εκλογές η Ένωση Κεντρώων θα καταπιεί ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι. Κάποιοι με συμφέροντα στήριξαν τον Θεοδωράκη. Κάποιοι τον ήθελαν εκεί ως… τσόντα. Υπήρχε σχέδιο προώθησης του κόμματος Θεοδωράκη και κακοποίησης της Ένωσης Κεντρώων».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου