Ο Μουρίνιο αναγνωρίζει το χειρότερο ρεκόρ της καριέρας του | Epirus World

Ο Μουρίνιο αναγνωρίζει το χειρότερο ρεκόρ της καριέρας του

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχεται ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Τσέλσι είναι δύσκολη αλλά εκφράζει τη σιγουριά ότι τον Ιανουάριο η ομάδα θα είναι κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
«Ναι. Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και δεν υπάρχει τρόπος να το κρύψω. Ποτέ δεν έχω χάσει τέσσερα από οκτώ παιχνίδια που δώσει, ποτέ δεν είχε ένα τόσο κακό ξεκίνημα σε μια σεζόν, αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να βρει λόγια όταν τα αποτελέσματα είναι κακά. Έχουμε χάσει τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και έχουμε δεχθεί αρκετά γκολ», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε:
«Είμαστε ακόμη πρωταθλητές. Το κατακτήσαμε πριν από περίπου τρεις μήνες. Ο προπονητής είναι ο ίδιος και οι παίκτες είναι οι ίδιοι. Γνωρίζουμε ότι τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο θα είμαστε πιο κοντά στην κορυφή από ό,τι στον πάτο της βαθμολογίας. Αυτό το ξέρουμε για τα καλά. Το καλύτερο πράγμα για να κάνουμε είναι να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και εγώ πιστεύω στον εαυτό μου περισσότερο από κάθε άλλο. Η κατάσταση δεν είναι δραματική. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι χρειαζόμαστε βαθμούς και νίκες», κατέληξε.
Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου