Τι λέει η ΕΠΑ για την έκρηξη σε πολυκατοικία στου Γκύζη | Epirus World

Τι λέει η ΕΠΑ για την έκρηξη σε πολυκατοικία στου Γκύζη

Σοβαρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε υπόγειο διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Ραγκαβή και Λουκάρεως, στου Γκύζη, μετά από έκρηξη  χθες το βράδυ.
Ο ένοικος του σπιτιού τραυματίστηκε, απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα και παρακείμενα διαμερίσματα.
Η έκρηξη έγινε σε πολυκατοικία που είχε φυσικό αέριο και η ΕΠΑ Αττικής διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της ότι το συμβάν δεν σχετίζεται με διαρροή φυσικού αερίου.
«Αναφορικά με το συμβάν σε πολυκατοικία επί της οδού Ραγκαβή 93 στην Αθήνα λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 12ης Οκτωβρίου 2015, η ΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ενημερώνει ότι τεχνικό κλιμάκιο της εταιρείας μετέβη άμεσα στον τόπο του συμβάντος και σε συνέχεια ελέγχων οι μετρήσεις στο σημείο έδειξαν ότι δεν υπήρχε διαφυγή αερίου ενώ το λεβητοστάσιο και οι σωληνώσεις της εγκατάστασης παραμένουν ανέπαφα. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το συμβάν δεν σχετίζεται με το φυσικό αέριο».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου