Τρίτο διαζύγιο για την Χάλι Μπέρι | Epirus World

Τρίτο διαζύγιο για την Χάλι Μπέρι

Στην ανακοίνωση του διαζυγίου τους προχώρησαν σήμερα η αμερικανίδα ηθοποιός, Χάλι Μπέρι, που έχει τιμηθεί με βραβείο Όσκαρ και ο Γάλλος ηθοποιός και σύζυγός της, Ολιβιέ Μαρτίνεζ, έπειτα από δύο χρόνια γάμου.
Μάλιστα πρόκειται για το τρίτο διαζύγιο της Μπέρι, ηλικίας 49 ετών, η οποία έχει αποκτήσει και ένα 2χρονο αγοράκι με τον Μαρτίνεζ.
Το ζευγάρι έκανε λόγο για αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ τους, όπως μετέδωσε ο ιστότοπος που εξειδικεύεται στην ζωή των διασήμων TMZ.com.
«Με βαριά καρδιά λάβαμε την απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Προχωράμε μπροστά νιώθοντας αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο αλλά και την ίδια αφοσίωση στο να προσφέρουμε τα καλύτερα στο γιο μας. Ευχόμαστε ο ένας στον άλλο να έχει μια ευτυχισμένη ζωή» επισήμαναν οι δύο ηθοποιοί σε μια κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν.
Το 2002 η Μπέρι έγινε η πρώτη Αφροαμερικανίδα ηθοποιός που κέρδισε το βραβείο Όσκαρ α' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία την στην ταινία «ο Χορός των Τεράτων».
Η Χάλι Μπέρι γνώρισε τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ, 49 ετών, αφού χώρισε με το μοντέλο Γκαμπριέλ Ομπρί έπειτα από 5 χρόνια σχέσης.
Ο Ολιβιέ και η Χάλι παντρεύτηκαν το 2013. Η ηθοποιός είχε έναν σύντομο γάμο με τον παίκτη του μπέιζμπολ Ντέιβιντ Τζάστις και είχε παντρευτεί επίσης τον τραγουδιστή και συνθέτη Έρικ Μπένετ.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου