Στο νοσοκομείο Χανίων η γυναίκα που έπεσε σε πηγάδι | Epirus World

Στο νοσοκομείο Χανίων η γυναίκα που έπεσε σε πηγάδι


Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε το πρωί της Τετάρτης για τη διάσωση μιας 60χρονης γυναίκας, η οποία έπεσε μέσα σε πηγάδι στην περιοχή Καλάθαινες στο Καστέλι Χανίων.
Η 60χρονη έπεσε στο πηγάδι, το οποίο έχει βάθος πάνω από 15 μέτρα και αρκετό νερό, περίπου στις 07:30 το πρωί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Συγγενικό της πρόσωπο, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το flashnews.gr, ειδοποίησε τις αρχές και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης της πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο με ισχυρή δύναμη, αποτελούμενη από 12 πυροσβέστες (από ΠΥ Κισάμου και Χανίων).
Πυροσβέστης από την ομάδα διάσωσης της ΠΥ Κισάμου προσέγγισε με σχοινί την 60χρονη γυναίκα, προσπαθώντας να την κρατά στην επιφάνεια του νερού ενώ την ίδια ώρα συνάδελφοι του με ειδικό μηχάνημα, προετοίμαζαν την ανάσυρσή της από το πηγάδι.
Τελικά η επιχείρηση ολοκληρώθηκε και η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων, έχοντας τις αισθήσεις της.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου