Μπούρλος: Εγώ διαφωνώ με όσα εισηγείται η Επιτροπή Σοφών | Epirus World

Μπούρλος: Εγώ διαφωνώ με όσα εισηγείται η Επιτροπή Σοφών

Δεν μπορεί η Επιτροπή Σοφών να κόψει συντάξεις υπογράμμισε μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο Mega το μέλος της, Δημήτρης Μπούρλος στον απόηχο των πληροφοριών για υβριστικά και χυδαιολογικά σχόλια κατά της επιτροπής.
«Εγώ ήμουν από αυτούς που εξέφρασαν διαφορετική άποψη σε σχέση με το πόρισμα, σε εμένα δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό αλλά μου μετεφέρθησαν ευτυχώς μεμονωμένα περιστατικά. Δεν μπορώ να πω ότι μου μετεφέρθη πλειάδα περιστατικών. Και ως μεμονωμένα είναι απαράδεκτα. Το θέμα είναι ότι καμία επιτροπή δεν μπορεί να κόψει συντάξεις», τόνισε.
Πρόσθεσε ακόμη ότι: «Η επιτροπή εισηγείται κάποια πράγματα, εγώ σας είπα ότι διαφωνώ, αλλά από εκεί και πέρα είναι μια επιστημονική επιτροπή που θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να το κάνει αυτό, άλλωστε σας θυμίζω και το εξής, στην επιτροπή το 1/3 ήταν δικαστές από αυτούς που συμμετείχαν σε συνθέσεις που έκριναν αντισυνταγματικές τις περικοπές των συντάξεων».
Σημείωσε ωστόσο πως «όλα είναι θέματα κυβερνητικών αποφάσεων και ψήφισης νόμων από τη Βουλή», ενώ για τη δική του διαφωνία με το πόρισμα είπε πως είναι εκπεφρασμένη στο ίδιο το πόρισμα «και σε σχέση με το μοντέλο που προκρίνεται και σε σχέση με τον επανυπολογισμό του ποσού των συντάξεων των ήδη συνταξιούχων και σε σχέση με την επικουρική σύνταξη».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου