Κομισιόν: Θα αξιολογηθεί η συμβατότητα όσων ψηφίστηκαν με τις απαιτήσεις των δανειστών | Epirus World

Κομισιόν: Θα αξιολογηθεί η συμβατότητα όσων ψηφίστηκαν με τις απαιτήσεις των δανειστών

Την πρόοδο εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος και ειδικότερα την πορεία υλοποίησης της πρώτης δέσμης των προαπαιτουμένων που πρόσφατα ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων θα αξιολογήσουν οι επικεφαλής των θεσμών αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα.
Αυτό δήλωσε η Ανίκα Μπράιτχαρτ, εκπρόσωπος του επιτρόπου οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί σήμερα από τις Βρυξέλλες. Η Α. Μπράτιχαρτ ανέφερε ότι οι συνομιλίες μεταξύ των επικεφαλής των θεσμών και των ελληνικών Αρχών θα κρατήσουν τρεις ημέρες, από Τετάρτη ως Παρασκευή, ενώ σημείωσε ότι τα τεχνικά κλιμάκια της Επιτροπής βρίσκονται ήδη στην Αθήνα. Όπως είπε η εκπρόσωπος του Π. Μισκοβισί, οι θεσμοί θα αξιολογήσουν τη συμβατότητα των προαπαιτουμένων που ψηφίστηκαν πρόσφατα, με τις απαιτήσεις των πιστωτών.
Η ίδια εκπρόσωπος υπενθύμισε, τέλος, ότι η δεύτερη δέσμη των προαπαιτουμένων αναμένεται να συμφωνηθεί με τις ελληνικές Αρχές εντός των επόμενων δύο εβδομάδων. Η επιτυχής υλοποίηση της δεύτερης δέσμης των προαπαιτουμένων θα αποδεσμεύσει την επόμενη υποδόση, ύψους 1 δισ. ευρώ, ανέφερε η Α. Μπράιτχαρτ.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου