Ο Νικολόπουλος μένει μέχρι να… φύγει από τους ΑΝΕΛ | Epirus World

Ο Νικολόπουλος μένει μέχρι να… φύγει από τους ΑΝΕΛ

Μένει, τουλάχιστον για την ώρα, στους ΑΝΕΛ, ο Νίκος Νικολόπουλος, όπως δήλωσε σήμερα, Τρίτη, σε συνέντευξη τύπου.
Ο κ. Νικολόπουλος θα παραμείνει «προς το παρόν» στους ΑΝΕΛ για να μη διαταράξει την κυβερνητική ισορροπία, ωστόσο όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον και θα κατέβει μόνος στις εκλογές, όποτε γίνουν.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της 5ης Εθνικής Συνδιάσκεψης του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος «το κόμμα εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον κ. Νικολόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι θα παραμείνει προς το παρόν μελος της ΚΟ των ΑΝΕΛ για να μη διαταραχθούν οι κοινοβουλευτικές και πολιτικές ισορροπίες, αλλά και για να μη δοθεί η εντύπωση ρωγμών στην κυβερνητική πλειοψηφία, υπό την προϋπόθεση όμως της τήρησης των υπεσχημένων προς το λαό».
Το κόμμα αναφέρει ότι στις επόμενες εκλογές θα κατέβει αυτόνομο, ωστόσο φαίνεται ότι ο κ. Νικολοπουλος θα ψηφίσει όλα τα μνημονιακά μέτρα. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση θα στηρίξει την κυβέρνηση στο βαθμό που αυτές κινούνται στο πλαίσιο των προεκλογικών υποσχέσεων και των προγραμματικών δηλώσεων.
Τόνισε ότι οι αποφάσεις του δεν θα καθορίζονται πλέον από τις αποφάσεις του Πάνου Καμμένου, θα συνεργάζονται με τους ΑΝΕΛ και το ΣΥΡΙΖΑ αλλά μόνο ως ανεξάρτητοι και ισότιμοι εταίροι αλλά χωρίς ανταλλάγματα.
Αναφερόμενος στο σάλο που είχε ξεσπάσει με το ομοφοβικό tweet του στο οποίο το 2014 αναφερόμενος στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέρ Μπέτελ στον προσωπικό του λογαριασμό είχε γράψεθ: «ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ .... ΠΟΥΣ...ΡΙΩΝ !!!Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του !!», επεσήμανε πως «κουμπάρος στο Λουξεμβούργο δεν μπορούσα να γίνω και δεν θα γίνω ποτε».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου