Αυτός ο άνδρας σήμερα θα πεθάνει | Epirus World

Αυτός ο άνδρας σήμερα θα πεθάνει

Το Σαββατοκύριακο ο 57χρονος Simon Binner ταξίδεψε στη Βασιλεία της Ελβετίας. Η κόρη του Hannah ανέβασε σήμερα στο διαδίκτυο ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα στο οποίο συνόδευε μια φωτογραφία των γονιών με τη σημείωση πως την εμπνέουν.
siemansd2
Όλα αυτά ο 57χρονος ασθενής θα τα αφήσει πολύ σύντομα πίσω του καθώς, όπως ανακοίνωσε μέσω LinkedIn, θα πεθάνει σήμερα, προγραμματισμένα, σε κλινική ευθανασίας στην Ελβετία, με τη γυναίκα του Debbie στο πλευρό του.
siemansd1
Σοκαρισμένοι οι φίλοι, οι συνάδελφοι και οι γνωστοί του έγραψαν συγκινητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζοντας τη στήριξή τους και στην οικογένειά του.
Στην Ελβετία κατευθύνεται και η 85χρονη μητέρα του Simon με σκοπό να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον γιο της.
Ο 57χρονος επιχειρηματίας, διευθυντής σε εταιρεία που ασχολείτο με τη φροντίδα ηλικιωμένων ανακοίνωσε την ημερομηνία του θανάτου και της κηδείας του μέσω LinkedIn.
siemansd3
Η κατάστασή της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία καθώς τον Ιανουάριο διαγνώστηκε με επιθετική μορφή μιας ασθένειας που «χτυπά» το νευρικό σύστημα.
«Καλύτερα ένα μοιραίο έμφραγμα ή να σκοτωθείς από μεθυσμένο οδηγό. Δεν μπορώ τίποτα θετικό να πω για την ασθένειά μου», έγραψε περιγράφοντας το πόσο υπέφερε μέχρι σήμερα να βάλει σε όλα ένα τέλος.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου