Θεσμικό ατόπημα βλέπει ο Δένδιας και ζητά συνέδριο της ΝΔ | Epirus World

Θεσμικό ατόπημα βλέπει ο Δένδιας και ζητά συνέδριο της ΝΔ

«Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν συγκεκριμένοι εκλογικοί κατάλογοι για την εκλογή προέδρου», δήλωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, και μίλησε για «θεσμικό ατόπημα».
«Είναι θεσμικό ατόπημα ότι πηγαίνουμε σε εκλογή αρχηγού χωρίς να έχουμε αποφασίσει για τη φυσιογνωμία μας», είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. «Αυτό που είχα πει στον κ. Σαμαρά μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου και στο οποίο επιμένω είναι να κάνουμε Συνέδριο για να ξεκαθαρίσουμε τα του οίκου μας», πρόσθεσε.
«Φυσικά θα ψηφίσω αρχηγό. Και οι τέσσερις υποψήφιοι θα ξέρουν τι θα ψηφίσω», σημείωσε, μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας.
Παράλληλα, εξαπέλυσε εκ νέου σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα. «Με αυτά που γίνονται, σε δύο χρόνια οτιδήποτε θυμίζει Τσίπρα θα προκαλεί τεράστιες αντιδράσεις στην ελληνική κοινωνία», τόνισε.
«Φαντασθείτε με αυτό το μυαλό που δείχνει η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο με τα παράλογα μέτρα, τι μας έρχεται στα συνέχεια. Το να έρχεσαι να λες “η τρόικα μου το επιβάλλει” είναι ντροπή. Αν η κυβέρνηση θεωρεί όντως ότι είναι επιζήμια τα μέτρα και ότι εξαναγκάζεται στην εφαρμογή τους, τότε θα έπρεπε να παραιτηθεί», επισήμανε.
Όπως δήλωσε μάλιστα ο ίδιος δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο που θα έρθει στη Βουλή «με ήρεμη τη συνείδηση», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου