Η έξοδος του… Αγρινίου | Epirus World

Η έξοδος του… Αγρινίου

Έχει… σφυγμό ο Πλατανιάς! Οι Κρητικοί πέρασαν με περιπετειώδη τρόπο από την έδρα του Παναιτωλικού και με την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα.
Ο φορμαρισμένος Μιλούνοβιτς άνοιξε το σκορ (30'), ο Κάπελ ισοφάρισε προσωρινά (49') και ο Κουλιμπαλί με κεφαλιά επωφελούμενος από την τραγική έξοδο του Κυριακίδη πέτυχε το τελικό 2-1 (83')!

Το ματς

Ο καιρός δεν έβαλε εμπόδια, παρόλα αυτά Παναιτωλικός και Πλατανιάς έπαιζαν σαν να υπάρχουν τέτοια στο δρόμο τους -προς την αντίπαλη εστία κυρίως. Η αδυναμία τους να δημιουργήσουν, ήταν εμφανέστατη από την αρχή.
Ο Παναιτωλικός δεν είχε φαντασία, ο Πλατανιάς σκόπευε πρωτίστως να μην απειληθεί και κάπως έτσι φαινόταν πως το γκολ θα ερχόταν μόνο από στημένη φάση, είτε από αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα.
Όπως κι έγινε. Ο Βάντερσον έκανε τη σέντρα από αριστερά «σημαδεύοντας» τον Μιλούνοβιτς που ήταν ξεχασμένος και ο Σέρβος με κεφαλιά δεν άφησε μεγάλα περιθώρια αντίδρασης στον Κυριακίδη.
Ο Πλατανιάς είχε την ευκαιρία και για δεύτερο τέρμα μόλις ένα λεπτό αργότερα, αλλά ο Κουλιμπαλί σπατάλησε το τετ-α-τετ με τον Κυριακίδη, αφού έκανε την χειρότερη δυνατή επιλογή πλασάροντας άουτ.
Ο Παναιτωλικός βγήκε από τα αποδυτήρια αποφασισμένος για την αντεπίθεση και την γρήγορη ισοφάριση και τα κατάφερε. Ο Μαρκόφσκι έστρωσε με το κεφάλι για τον Κάπελ που βρήκε… άνοιγμα μέσα από πολλά σώματα και με σουτ μέσα απ’ την περιοχή σημείωσε το 1-1.
Η ροή του αγώνα φαινόταν να τον ευνοεί, απείλησε σχεδόν άμεσα και για το προβάδισμα με τον Μαρκόφσκι, αλλά κάπου εκεί… έκατσε με το ματς να δείχνει πια ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.
Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου