«Μέρα με τη νύχτα Σίλβα – Περέιρα» | Epirus World

«Μέρα με τη νύχτα Σίλβα – Περέιρα»

«Ο Μάρκο είναι νεαρός σε ηλικία και αυτό του επιτρέπει να είναι κοντά στους παίκτες. Ξέρει να κερδίσει το 100% από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ακόμα και από αυτούς που θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί. Δεν υπάρχουν πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα από τον Ντουρμάζ, τον Μποτία και τον Κασάμι. Δείτε πως ανέδειξε τον Φορτούνη σε πρώτο βιολί της ομάδας. Αυτά δεν είναι τυχαία και οι καλές σχέσεις σφυρηλατούνται μέσα από την καθημερινότητα στις προπονήσεις. Παίζει βέβαια ρόλο και ο χαρακτήρας του ανθρώπου και οι παίκτες έχουν καταλάβει πως πρόκειται για καλό παιδί και αυτό παίζει ρόλο» είπε πηγή των Πειραιωτών, που ζει καθημερινά την ομάδα, στο Goal.
Όσο για τις διαφορές με τον προκάτοχο του Πορτογάλου στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, σημείωσε: «Οι διαφορές είναι πολλές, η μέρα με τη νύχτα. Πρώτα απ' όλα σε ό,τι αφορά την προπόνηση, ο Σίλβα δίνει μεγαλύτερο βάρος στην τακτική. Η ομάδα αφιερώνει πολύ μεγάλο μέρος της προπόνησης στην τακτική, αν και αυτή η φιλοσοφία μπορεί να μη βρίσκει σύμφωνους άλλους προπονητές. Το σίγουρο όμως είναι ότι ο Σίλβα είναι πιο κοντά στην ομάδα. Είναι πιο κοντά στους παίκτες και ξέρει πως μπορεί να πάρει το 100% των δυνατοτήτων τους. Επίσης δίνει μεγάλο βάρος στην ανάλυση του αντιπάλου και φροντίζει να έχει καλή εικόνα για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας».
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου