Κουτσούμπας: Ο λαός να παλέψει τη βαρβαρότητα που έρχεται | Epirus World

Κουτσούμπας: Ο λαός να παλέψει τη βαρβαρότητα που έρχεται

«Ο ελληνικός λαός δεν έχει δοκιμάσει ακόμη τη δύναμή του. Τα μέτρα που έρχονται είναι πάρα πολύ σκληρά, γι’ αυτό τώρα χρειάζεται κλιμάκωση της λαϊκής πάλης, λαϊκή ενότητα, λαϊκή συμμαχία όλων των εργατών, των ανέργων, των αγροτών, των επαγγελματιών, των παιδιών τους, των γυναικών τους, έτσι ώστε να μπορέσει να αντισταθεί, να παλέψει αυτή τη σκληρότητα και βαρβαρότητα που έρχεται» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.

Για τις πλημμύρες

Σε ότι αφορά τις επιπτώσεις, από τις πλημμύρες είπε ότι «επειδή θρηνήσαμε και θύματα με τις πλημμύρες, νομίζουμε ότι επειδή είναι ένα έργο που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και δεν παίρνονται μέτρα, άμεσα θα πρέπει να καταγραφούν όλες οι ζημιές σε όλη την Ελλάδα, άμεσα να αποζημιωθούν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά νοικοκυριά, που έχασαν τις περιουσίες τους, πνίγηκαν απ’ αυτή τη νεροποντή και φυσικά να παρθούν συνολικά αντιπλημμυρικά μέτρα και να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας, ο λαός μας».

Για το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ

Σε ότι αφορά το νομοσχέδιο των τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι «με το νομοσχέδιο και με τη διαδικασία fast track που έρχεται, δε λύνονται προβλήματα. Αντίθετα επιδεινώνονται όλα τα προβλήματα στα ΜΜΕ. Δεν εξασφαλίζεται ούτε η διαφάνεια, ούτε πατάσσεται η διαπλοκή, όπως λέει η κυβέρνηση, ούτε λύνονται τα προβλήματα των εργαζομένων στα ΜΜΕ, ούτε εξασφαλίζεται η ενημέρωση του λαού απ’ αυτό το τηλεοπτικό τοπίο, που πάει να δημιουργηθεί με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου