Κέρδισε το στοίχημα της καθαριότητας στις ακτές του Δήμου Πρέβεζας | Epirus World

Κέρδισε το στοίχημα της καθαριότητας στις ακτές του Δήμου Πρέβεζας

Σαν μέσο η αλήθεια είναι ότι δείχνουμε ιδιαίτερη αδυναμία στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Παύλο Σαραμπασίνα. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Το γεγονός ότι έχει μειώσει τις δαπάνες στα καύσιμα τις καθαριότητας κατά 50% και διατηρεί την εικόνα της πόλης πολύ καλύτερη από όταν ο Δήμος δαπανούσε υπέρογκα ποσά για τα πετρέλαια του τομέα αυτού, λέει πολλά!
Αυτός και μόνο ο λόγος τον κάνει να είναι ο πιο νοικοκύρης αντιδήμαρχος καθαριότητας των τελευταίων ετών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι τέλειος ...
Απόδειξη των όσων γράφουμε κάθε φορά για εκείνον είναι και η ευχαριστήρια επιστολή που του  απέστειλαν οι Επιιθεωρητές Προγραμμάτων Εταιρίας της Φύσης   Αλίκη και Δημήτρης Βαβούρης οι οποίοι πριν από λίγες εβδομάδες πραγματοποίησαν επιθεώρηση στις βραβευμένες με Γαλάζιες Σημαίες Ακτές του Δήμου Πρέβεζας.
Στην επιστολή τους χαρακτηρίζουν πολύτιμη την συνεργασία του κ.Σαραμπασίνα  στο  "κομμάτι" της επιθεώρησης , τον συγχαίρουν για το ενδιαφέρον του για το πρόγραμμα Γαλάζιες Σημαίες και καταλήγοντας τονίζουν  ότι "το σημαντικό είναι ότι η καθαριότητα και η οργάνωση υπήρχε και στις ακτές που είναι υποψήφιες  για βράβευση το 2016".
Είναι η πρώτη χρονιά τα τελευταία 4 χρόνια που έρχεται τέτοια επιστολή για αντιδήμαρχο, ενώ αξίζει να σημειώσουμε και να θυμηθούμε πως την προηγούμενη τετραετία ο Δήμος Πρέβεζας με επικεφαλής τον κ. Μπαϊλης και αντιδημάρχους τους κ. Κορωναίο τα πρώτα δύο χρόνια και Ροπόκη τα άλλα δύο, έχασε μια φορά την γαλάζια σημαία στην Κυανή Ακτή και κινδύνεψε άλλη μία με επανάληψη του ίδιου έργου ...
Επί αντιδημαρχίας Σαραμπασίνα όχι μόνο δεν συνέβη κάτι τέτοιο, αλλά αντίθετα δημιουργούνται και οι προϋποθέσεις, ο Δήμος μας  να διεκδικήσει και να καταφέρει να αποσπάσει γαλάζιες σημαίες και για άλλες ακτές του.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου