Τι γράφει το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε η σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ | Epirus World

Τι γράφει το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε η σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ

Η είδηση της αυτοκτονίας της συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ,  Καθριόνα Γουάιτ  συγκλόνισε τον ίδιο και προκάλεσε αφορμή για άφθονη αρθρογραφία στα ταμπλόιντ. Η 30χρονη Ιρλανδέζα μακιγιέζ βρέθηκε πριν μερικά 24ωρα, νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες και κατά τα φαινόμενα ο θάνατός της οφείλεται σε αυτοκτονία, όπως ανέφερε η ιατροδικαστική υπηρεσία.
Η γυναίκα, διατηρούσε τα τελευταία χρόνια ερωτικό δεσμό με τον 53χρονο ηθοποιό, μια ιδιαίτερα ταραγμένη σχέση καθώς είχαν χωρίσει και ξανασμίξει αρκετές φορές. «Ήταν ένα ευγενικό ιρλανδικό λουλούδι, πολύ ευαίσθητο για αυτόν τον κόσμο. Η καρδιά μου είναι μαζί με την οικογένειά της», είδε δηλώνει ο Κάρεϊ σοκαρισμένος με την τραγική είδηση.
Τώρα, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το RadarOnline.com, βρέθηκε σημείωμα που φέρεται να έγραψε η 30χρονη πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Σε αυτό, γράφει για τον αγαπημένο της: «Τζιμ σε αγαπώ. Παρακαλώ συγχωρέσε με. Δεν είμαι γι' αυτόν τον κόσμο».
Η Καθριόνα Γουάιτ θα ταφεί το ερχόμενο Σάββατο, δίπλα στον πατέρα της (απεβίωσε το 2012 μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο), στο κοιμητήριο της γενέτειράς της, στο Cappawhite της Ιρλανδίας.
sdfhsfgvb4sdfhsfgvb2sdfhsfgvb3
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου