Γεωργιάδης: Ο νέος αρχηγός της ΝΔ θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός | Epirus World

Γεωργιάδης: Ο νέος αρχηγός της ΝΔ θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός

Ενωτικός και ιδιαίτερα επικριτικός προς την κυβέρνηση εμφανίστηκε στο Ηράκλειο, ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, προτρέποντας τους Κρητικούς να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές εκλογές.
Μιλώντας σε συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για την πολιτική που ακολουθεί, καθώς και τα μέτρα που θα εφαρμοστούν, τα οποία, όπως εκτιμά, θα βυθίσουν στο τέλμα την ελληνική κοινωνία.
«Δεν φαίνεται μπροστά μας ελπίδα, αντιθέτως φαίνεται ένα πολύ ζοφερό μέλλον. Τώρα σιγά-σιγά τα ψέματα αποκαλύπτονται και ο πιο φανατικός μας αντίπαλος καταλαβαίνει ότι οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ως προς το αποτέλεσμα ήταν ένα λάθος και ως προς τη διενέργεια ήταν ένα έγκλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης υπεραμύνθηκε της πολιτικής που ακολούθησε η ΝΔ και ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, υποστηρίζοντας ότι η χώρα είχε αρχίσει να ανακάμπτει σημαντικά.
Αναφερόμενος στην εσωκομματική διαδικασία της ΝΔ, ο Άδωνις Γεωργιάδης επανέλαβε ότι ο επόμενος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, θα είναι πιθανότατα και ο επόμενος Πρωθυπουργός. Άρα, όσα προβλήματα και να έχουμε, είναι σημαντικό να συμμετάσχουμε σε αυτή τη διαδικασία.
«Καλούμε τον κόσμο να ψηφίσει. Εγώ θέλω να πω σε όλους, ελάτε να ψηφίσετε. Να υπάρξει συμμετοχή, για να μπορεί ο επόμενος αρχηγός να έχει μια μεγάλη νομιμοποιητική βάση» είπε ο κ. Γεωργιάδης.
Παράλληλα εμφανίσθηκε ενωτικός, σημειώνοντας ότι «Νέα Δημοκρατία είμαστε και οι τέσσερις, Νέα Δημοκρατία θα ‘μαστε. Αυτή είναι μια εσωτερική διαδικασία, είναι μια δημοκρατική γιορτή, δεν πρέπει να την αντιμετωπίζομε με φόβο πρέπει να την αξιοποιούμε ως εργαλείο». Η ενότητα της ΝΔ δεν κινδυνεύει, συνέχισε, λέγοντας όμως ότι από μόνη της η ενότητα δεν φθάνει. «Ενότητα είχαμε και στις 21 Σεπτεμβρίου και χάσαμε με 7,5 μονάδες τις εκλογές. Το κριτήριο το μείζον είναι, αν θέλουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Εγώ θέλω να αλλάξουμε την Ελλάδα. Δεν αξίζει στα παιδιά μας μια Ελλάδα όπου δεν έχουν μέλλον και προοπτική. Και η μόνη παράταξη που μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα - και το λέω με υπηρηφάνεια - είναι η Νέα Δημοκρατία».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου