Ποιος Πρωθυπουργός ανέλαβε χρέη... προξενήτρας; Το ακούσαμε και αυτό! | Epirus World

Ποιος Πρωθυπουργός ανέλαβε χρέη... προξενήτρας; Το ακούσαμε και αυτό!

«Ψάχνετε σύζυγο; Ελάτε σε μένα» είπε ο Αχμέτ Νταβούτογλου, απευθυνόμενος στους επίδοξους ψηφοφόρους του ΑΚΡ προκειμένου να ψηφίσουν το κόμμα του στις επερχόμενες εκλογές στην Τουρκία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Hurriyet, μιλώντας σε ένα συλλαλητήριο στις 22 Οκτωβρίου στη νοτιοανατολική επαρχία, Σανλιούρφα, ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας δεσμεύτηκε να βοηθήσει τους νέους, όσον αφορά στην ανεργία με φοροαπαλλαγές και θέσεις εργασίας και πρόσθεσε: «Τι μένει; Μια σύζυγος. Πρώτα συμβουλεύεστε τους γονείς σας και αν ο Θεός το θέλει, βρίσκετε την κατάλληλη. Αν δε τα καταφέρετε, να έρθετε σε εμάς» δεσμευόμενος για κρατική στήριξη.
Με τον διελαύνοντα Ερμή στο Ζυγό (υποσχέσεις προξενιού) σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (ικανοποίηση βαθιών επιθυμιών) ο Αχμέτ Νταβούτογλου χρησιμοποίησε ως επικοινωνιακό επιχείρημα της προεκλογικής του καμπάνιας την εξεύρεση συζύγου για να πείσει τους ψηφοφόρους του ότι και γνωρίζει τις βαθιές τους ανάγκες και μπορεί να τις ικανοποιήσει.
axmet-ntavoutoglou
Πηγή: astrology.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου