Γι’ αυτό έχασε το πέναλτι ο Μπερμπάτοφ… | Epirus World

Γι’ αυτό έχασε το πέναλτι ο Μπερμπάτοφ…

Πίσω από ένα χαμένο πέναλτι υπάρχει πάντα ένα μικρό ή μεγάλο παρασκήνιο. Τι συνέβη, λοιπόν, πριν από την πολυσυζητημένη εκτέλεση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ;
Ο 34χρονος σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ δεν είναι από τους ποδοσφαιριστές, που όταν στήσουν την μπάλα στην άσπρη βούλα θα αστοχήσουν. Συνήθως, τέτοιοι τύποι με «κρύο αίμα» ευστοχούν. Κι όταν αστοχούν το γεγονός αποτελεί «είδηση».
Οι «μετά Χριστόν προφήτες» υποστηρίζουν, ότι το πέναλτι έπρεπε να το εκτελέσει από την στιγμή που ήταν στο γήπεδο ο Στέφανος Αθανασιάδης. Αντε, όμως, να πεις στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ των… 100 εύστοχων πέναλτι να μην το εκτελέσει εκείνος. Γι’ αυτό και ο Τούντορ αναθεώρησε, όσα είχε πει τον περασμένο Αύγουστο, μετά από την άστοχη εκτέλεση του Κάτσε στο 5-0 επί της Μπρόντμπι, περί ιεραρχίας στις εκτελέσεις πέναλτι.
Με το σκορ στο 2-3, το χρονόμετρο στο 89ο λεπτό και την μπάλα στην άσπρη βούλα, όλοι πίστεψαν πως το ματς τελείωσε. Όμως, για να συμβούν όλα όσα τελικά συνέβησαν στο Καυτανζόγλειο το βράδυ της Κυριακής έπρεπε κάτι να συμβεί.
Αυτό που συνέβη ήταν η… παρέμβαση του Ερικ Σάμπο. Δευτερόλεπτα πριν εκτελεστεί το πέναλτι, ο Σλοβάκος πλησίασε και κάτι ψιθύρισε στο αυτί του Μπερμπάτοφ. Από τον πάγκο, ένας επίσης Σλοβάκος, ο Ρόμπερτ Μακ, σηκώθηκε και έφτασε μέχρι την γραμμή, κι αν δει κανείς την αντίδραση του, μετά το χαμένο πέναλτι, θα καταλάβει πολλά…masmd1masmd2
Ο Μπερμπάτοφ είχε απέναντί του έναν Σλοβάκο τερματοφύλακα τον οποίο γνωρίζουν καλά Μακ και Σάμπο. Ο Ντούσαν Περνίς, γεννήθηκε στην πόλη του Στοχ, τη Νίτρα, κι ως μέλος της εθνικής ομάδας συνυπήρξε με τους δύο νυν ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
Ο Σάμπο, που πριν ένα χρόνο είχε σκοράρει εις βάρος του Περνίς στο 4-0 της Σπάρτακ Τρνάβα επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας, θεώρησε πως έπρεπε να ενημερώσει συμπαίκτη του για το που συνήθως πέφτει ο Περνίς. Για κακή του τύχη, όμως, ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, προφανώς, κατάλαβε τι συζητούσαν οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ δέκα – δεκαπέντε μέτρα από την εστία του.
Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ πήρε φόρα, κοντοστάθηκε όπως συνηθίζει, και σούταρε με κατεύθυνση την γωνία της εστίας, που πίστευε ότι δεν πέφτει ο Περνίς. Όμως, ο Σλοβάκος έπεσε στην άλλη, το πέναλτι χάθηκε κι όλα τα υπόλοιπα είναι μια ιστορία που οι φίλοι του ΠΑΟΚ την έχουν ξαναζήσει. Το 2-4 έγινε… 3-3 γιατί μάλλον έπρεπε να γίνει…
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου