Πουλούσαν σε παζάρια κλεμμένα κινέζικα εμπορεύματα | Epirus World

Πουλούσαν σε παζάρια κλεμμένα κινέζικα εμπορεύματα

Σπείρα Αλβανών, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές σε καταστήματα με κινέζικα προϊόντα στην Αθήνα, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών.
Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, που έγινε προχτές το μεσημέρι στον Κολωνό και στη Νίκαια, εντοπίστηκαν τρείς αποθήκες με κλεμμένα προϊόντα. Στις αποθήκες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 71.000 κλεμμένα αντικείμενα και κυρίως είδη ένδυσης αλλά και υποδήματα, παιχνίδια, γυαλιά ηλίου, είδη οικιακής χρήσεως, τηλεοράσεις, εργαλεία και διάφορα αξεσουάρ.
Συνολικά συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 16, 22, 38 και 45 ετών, ενώ αναζητούνται επιπλέον δύο συνεργοί τους.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών καθώς και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, τα μελή της σπείρας διέπρατταν διαρρήξεις σε αποθήκες Κινέζων υπηκόων και μετέφεραν τα κλοπιμαία στις δικές τους αποθήκες, με σκοπό να τα πουλήσουν στη συνέχεια, σε διάφορα παζάρια της Αττικής.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου