Καταδίκασε τους εμπρησμούς στον τάφο του Ιωσήφ ο Αμπάς | Epirus World

Καταδίκασε τους εμπρησμούς στον τάφο του Ιωσήφ ο Αμπάς

Ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς καταδίκασε σήμερα ως «ανεύθυνη» ενέργεια τον εμπρησμό από Παλαιστινίους του τάφου του Ιωσήφ στη Ναμπλούς, ιερό τόπο των εβραίων στη βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής 'Οχθης, μετέδωσε το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Wafa.
Ο Αμπάς «αποφάσισε να συγκροτήσει αμέσως ερευνητική επιτροπή για την ανεύθυνη ενέργεια που διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στον τάφο του Ιωσήφ, καθώς και να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από αυτή τη θλιβερή ενέργεια», σύμφωνα με το WAFA.
Είναι η πρώτη φορά που ο παλαιστίνιος πρόεδρος καταδικάζει μια από τις βίαιες ενέργειες εναντίον εβραϊκών στόχων από την 1η Οκτωβρίου που κλιμακώθηκε η ένταση μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων. Ολοένα και μεγαλύτερη πίεση ασκείτο στον Αμπάς, και από τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι, προκειμένου να καταδικάσει τις επιθέσεις εναντίον των Ισραηλινών.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου