Μουρίνιο: Οι παίκτες μου έβγαλαν ηλίθιους τους επικριτές τους | Epirus World

Μουρίνιο: Οι παίκτες μου έβγαλαν ηλίθιους τους επικριτές τους

Μετά την εξέλιξη του αγώνα, με την ήττα στα πέναλτι από την Στόουκ, πολλοί περίμεναν το ξέσπασμα του Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου. Κι αυτό ήρθε με τον «Μου» να χρησιμοποιεί οριακά δόκιμους χαρακτηρισμούς σε όσους ασκούν κριτική στον ίδιο και την ομάδα, ειδικά πάνω στο θέμα της (έλλειψης) διάθεσης και του πάθους που δείχνουν στο παιχνίδι τους οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.
«Αυτό που έκαναν απόψε οι ποδοσφαιριστές μου, ήταν να δείξουν πως μπορούν ν’ αντιμετωπίσουν κάποιους που γράφουν και μιλάνε και τους είπαν (σ.σ με την απόδοση τους) " Είστε ηλίθιοι " τόνισε ξεκινώντας ο Πορτογάλος που συνέχισε σε έντονο ύφος: «Κάποιοι άνθρωποι λένε και γράφουν άσχημα πράγματα για τους παίκτες μου. Ίσως πιστεύουν πως οι ποδοσφαιριστές μου κάνουν αυτά που έκαναν εκείνοι όταν ήταν ποδοσφαιριστές» υπογράμμισε ο Μουρίνιο που με αυτή τη δήλωση φωτογράφισε τους παλιούς παίκτες που πλέον είναι σχολιαστές στον γραπτό και τον ηλεκτρονικό Τύπο της Αγγλίας.
Ο Special One πρόσθεσε: «Πριν από μερικούς μήνες κέρδισα μερικά...παιχνίδια και ήμουν πρωταθλητής. Τότε έλεγαν πως υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τα αποτελέσματα. Τώρα λένε πως τα αποτελέσματα είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αυτό είναι μια αντίφαση».
Ο Μουρίνιο ενημέρωσε επίσης πως ο Ντιέγκο Κόστα χτύπησε στα πλευρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου