Κινητοποιήσεις από αγρότες και κτηνοτρόφους στα Χανιά | Epirus World

Κινητοποιήσεις από αγρότες και κτηνοτρόφους στα Χανιά

Με παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο των ΔΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, ανοίγει στα Χανιά η αυλαία των κινητοποιήσεων αγροτών και κτηνοτρόφων, που αντιδρούν στα νέα φορολογικά μέτρα.
Την κινητοποίηση οργανώνει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων, ενώ όπως ανακοινώθηκε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα συμμετάσχει την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στην πανελλαδική αγροτική σύσκεψη της πανελλαδικής συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων, που θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα.
Όπως μάλιστα είπε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Σοφοκλής Τσουρουνάκης, «η απόφαση που θα ληφθεί εκεί θα εφαρμοστεί και στα Χανιά χωρίς καμία εξαίρεση».
Σύμφωνα με ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, οι εκπρόσωποι της Ενωτικής Ομοσπονδίας δήλωσαν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις. «Δεν θα τους αφήσουμε να βάλουν λουκέτο στα σπίτια μας, δεν θα δεχτούμε τη νέα φοροεπιδρομή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσουρουνάκης.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου του κτηνοτροφικού συλλόγου, του Μανούσου Σταυριανουδάκη, ο οποίος υποστήριξε πως «η κυβέρνηση θέλει να αφανίσει τους κτηνοτρόφους της χώρας» και κάλεσε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους των Χανίων να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου