Περιφέρεια Αττικής: Καθυστερημένο αναμάσημα αβάσιμων και ατεκμηρίωτων «στοιχείων» | Epirus World

Περιφέρεια Αττικής: Καθυστερημένο αναμάσημα αβάσιμων και ατεκμηρίωτων «στοιχείων»

Με αυστηρούς τόνους απαντά η Περιφερειακή Αρχή σε δημοσιεύματα που τη φέρουν να λειτουργεί υποκειμενικά και με αδιαφανείς όρους στο πεδίο των δημόσιων προμηθειών «εγκλωβισμένη» σε σύστημα ανθρώπων της προηγούμενης αρχής, σε ότι αφορά την ανανέωση της σύμβασης για το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας.
Με ανακοίνωσή της, τονίζει ότι μοναδικός γνώμονας των ενεργειών της είναι «το δημόσιο συμφέρον και η εφαρμογή των αρχών της χρηστής διοίκησης», το οποίο «πράττει και στην περίπτωση της ανανέωσης της σύμβασης για το ΚΔΚ».
Σχετικά με την αναφορά περί «δυσμενών μετακινήσεων υπαλλήλων», αποδίδει «στη σφαίρα της μυθιστορηματικής φαντασίας» τα δημοσιεύματα και υπογραμμίζει: «Η Περιφερειακή Αρχή προχώρησε, ως εκ του νόμου δικαιούται, τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις του Υπαλληλικού Κώδικα, στην υλοποίηση μίας δρομολογημένης εδώ και πολλούς μήνες, απόφασης για την αναδιοργάνωση της Διεύθυνσης Κατασκευής Έργων Συντήρησης Οδοποιίας (ΔΚΕΣΟ), προκειμένου αυτή να επιτελέσει με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα το έργο ευθύνης της. Δηλαδή τη συντήρηση του βασικού οδικού δικτύου της Αττικής και των υποδομών του. Πρόκειται για μείζονος σημασίας θέμα που άπτεται της οδικής ασφάλειας των πολιτών.
Η οδική ασφάλεια των πολιτών, επισημαίνει, είναι ένα υψίστης σπουδαιότητας θέμα για το οποίο η Περιφερειακή Αρχή δεν φείδεται προσπαθειών ούτε και πρόκειται να κάνει πίσω απέναντι σε ετερογενή συμφέροντα που επιχειρούν, ποικιλοτρόπως, να εκβιάσουν και να επιβάλλουν καταστάσεις».
Τέλος για το σύνολο των αιτιάσεων που της καταλογίζουν η Περιφερειακή Αρχή δηλώνει ότι «πρόκειται για καθυστερημένο αναμάσημα αβάσιμων και ατεκμηρίωτων «στοιχείων» που δημοσιεύθηκαν προ μηνών σε έντυπο, τα οποία απαντήθηκαν σημείο προς σημείο.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου