Δανάη Στράτου: Έπεσε λάσπη, πολλά ψέματα ειπώθηκαν | Epirus World

Δανάη Στράτου: Έπεσε λάσπη, πολλά ψέματα ειπώθηκαν

«Έπεσε πάρα πολλή λάσπη, πάρα πολλά ψέματα ειπώθηκαν», δήλωσε τη Δευτέρα η σύζυγος του Γιάννη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου, μιλώντας στο Star στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Σύμφωνα με την ίδια, «χτυπήθηκε ο Γιάννης έμμεσα για να χτυπηθεί τελικά η προσπάθεια της προηγούμενης κυβέρνησης».
«Όλα αυτά δεν είχαν σκοπό να χτυπήσουν εμένα προσωπικά και τον άντρα μου, αλλά ουσιαστικά προσπαθούσε να χτυπηθεί η προηγούμενη κυβέρνηση και να μην καταφέρει αυτό που προσπάθησε να κάνει. Προσωπικά δεν το πήρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιες στιγμές δεν στεναχωρήθηκα γιατί οπωσδήποτε όταν ειπώνονται ψέματα και εκτίθεσαι με έναν τρόπο που δεν το έχεις επιλέξει είναι ένα πολύ άσχημο πράγμα», ανέφερε η κ. Στράτου, για να συμπληρώσει πως «το ότι χτυπήθηκε ο Γιάννης έμμεσα για να χτυπηθεί η προσπάθεια της προηγούμενης κυβέρνησης, υπάρχουν ευθύνες παντού».
«Υπάρχει απογοήτευση, γιατί η προσπάθεια που έγινε δεν πέτυχε. Γι’ αυτό Δεν νομίζω να έχει κανείς αμφιβολία. Και πάλι πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάμε τα πράγματα μπροστά και να προσπαθούμε για το καλύτερο, ο καθένας στον χώρο του και στον τομέα του. Δεν θα το βάλουμε κάτω», παρατήρησε.
Αναφερόμενη στη φωτογράφιση για το περιοδικό Paris Match, ανέφερε πως δεν θα την ξαναέκανε. Πρόσθεσε πάντως ότι «γενικά δεν έχει νόημα το να αλλάξεις κάτι. Δεν πάμε πίσω, πάμε μπρος. Όμως κοιτώντας κάποιος πίσω, ένα πράγμα που μπορούμε να πούμε ότι θα έπρεπε να είναι κάποιος πιο προσεκτικός στη ζωή του».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου