Ισόβια σε άντρα που απήγαγε και κακοποιούσε παιδάκι για να γυρίσει ταινίες πορνό | Epirus World

Ισόβια σε άντρα που απήγαγε και κακοποιούσε παιδάκι για να γυρίσει ταινίες πορνό

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από αμερικανούς εισαγγελείς ένας άντρας από την πολιτεία του Κολοράντο ο οποίος είχε απαγάγει ένα παιδάκι 2-3 χρονών από ένα ζευγάρι που τον φιλοξενούσε στη Καλιφόρνια και το κακοποιούσε σεξουαλικά για να παράγει πορνογραφία που την διένειμε στο διαδίκτυο.
Το ομοσπονδιακό δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Σον Μακ Κόρμακ, 31 ετών, από το Κολοράντο, για τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού και δύο κατηγορίες απαγωγής, κατά τη διάρκεια μιας τετραήμερης δίκης στο Φρέσνο της Καλιφόρνιας, ανέφερε σε δήλωσή του το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.
Ο Μακ Κόρμακ, με το πρόσχημα της φιλίας προς τους γονείς του παιδιού, είχε διανυκτερεύσει αρκετές φορές στο σπίτι της οικογένειας στο Μπέικερσφιλντ της Καλιφόρνιας. Σύμφωνα με την αναφορά του κατηγορητηρίου, τα βράδια αυτά έβγαζε κρυφά το παιδί από το σπίτι στα μέσα της νύχτας και μαγνητοσκοπούσε τον εαυτό του να το κακοποιεί σεξουαλικά σε διάφορα μέρη, μεταξύ των οποίων το φορτηγό του και ένα μοτέλ κοντά στο σπίτι, επιστρέφοντας πριν ξυπνήσει το ζευγάρι το πρωί.
Τακτοποιήθηκε και συνελήφθη αφότου οι υπηρεσίες εσωτερικής ασφάλειας της Βοστόνης εντόπισαν σε υπολογιστή άλλου ύποπτου τα βίντεο του Μακ Κόρμακ και βρήκαν και το όνομά του στη λίστα των πελατών της συγκεκριμένης ημερομηνίας στο μοτέλ στο οποίο μαγνητοσκοπήθηκαν.
Η βοηθός γενική εισαγγελέας στο τμήμα εγκλημάτων του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης, Λέσλι Κάλντγουελ, περιέγραψε το έγκλημα ως «διεφθαρμένο... ένας εφιάλτης», ενώ ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας της ανατολικής περιφέρειας της Καλιφόρνιας, Μπέντζαμιν Ουάγκνερ, είπε οι «άθλιες και σπαραξικάρδιες» πράξεις του Μακ Κόρμακ μπορεί να συνεχιζόντουσαν για χρόνια, αν δεν ήταν για την επιμονή και τις επίπονες προσπάθειες των ερευνητών.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου