Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός στην Κώτσικα Θεσπρωτίας, για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών | Epirus World

Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός στην Κώτσικα Θεσπρωτίας, για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (05-10-2015) το απόγευμα στην Κώτσικα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα  στην Κώτσικα Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό  να κινείται πεζός και να μεταφέρει έναν ταξιδιωτικό σάκο, που περιείχε έξι δέματα με  ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (2.898) γραμμαρίων.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας προέκυψε ότι ο 27χρονος, ο οποίος στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων, εισήγαγε στη χώρα, μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου, την ποσότητα ναρκωτικών που κατασχέθηκε, με σκοπό να την προωθήσει στο εσωτερικό της χώρας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ το προανακριτικό έργο και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου