Ερωτικό ωροσκόπιο 26/10 | Epirus World

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου 
ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου οπότε σχέσεις και ερωτικά είναι πρώτα στη λίστα των προτεραιοτήτων σου. Εννοείται ότι θα έχεις μεγάλη επιτυχία στο αντίθετο φύλο, αφού η έλξη που θα ασκείς μπορεί να συγκριθεί με αυτή της λάμπας στις πεταλούδες ενώ η δυναμική σου παρουσία κι η αυτοπεποίθησή σου επιτρέπει να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο θέλεις.
Σε σχέση: Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, γιατί το πάθος που επικρατεί αλλά και μια εγωκεντρική διάθεση από την πλευρά σου ίσως αποτελέσει αιτία έντασης ή κάποιων σκηνικών ζήλειας από το ταίρι σου που θα χαλάσουν το κλίμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει μια συναισθηματική ανασφάλεια που θέλεις όσο τίποτα να καλυφθεί αλλά είναι πιθανό εξ αιτίας αυτής σου της ανάγκης να γίνεσαι βούτυρο στο ψωμί των απανταχού ερωτικών «απατεώνων» γι' αυτό ηρεμήσε. Αυτό που ψάχνεις θα το βρεις μέσα σου κι όχι σε ένα άλλο άτομο.
Σε σχέση: Δε πρέπει να δίνεις σημασία και το πιο ασήμαντο σχόλιο του συντρόφου σου και να αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι δε σε θέλει πια ή ότι έχει βαρεθεί γιατί δεν πρόκειται να ηρεμήσετε ποτέ. Καλύτερα να τα αντιμετωπίζεις με χιούμορ.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Είσαι ακόμα στα πάνω σου κι η μέρα ευνοεί τον αυθορμητισμό γι' αυτό δεν αποκλείεται να βρεις την ευκαιρία να πλησιάσεις ένα άτομο που μέχρι στιγμής η σχέση σας είναι τυπική και να ανοίξεις συζήτηση. Η ετοιμολογία, η ευστροφία σου και το ανάλαφρο φλερτ του ίσως αλλάξουν τον τρόπο που σε βλέπει στο πιο ερωτικό.
Σε σχέση: Έχεις ενέργεια και διάθεση να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σίγουρα μέσα δε θα μείνεις αν και Δευτέρα, οπότε μια βόλτα με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανή. Ενδεχομένως μάλιστα να σας καλέσουν σε φιλικό σπίτι οπότε θα αποδεχτείτε με χαρά την πρόσκληση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η εβδομάδα ξεκινά για σένα με μια συναισθηματική ένταση που θα επηρεάσει αρκετά την συμπεριφορά σου κι ίσως βγάλεις μια ανεξήγητη ανυπομονησία. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να δεις τα πράγματα όσο πιο ψύχραιμα γίνεται. Μπορεί να μην έχεις αποκτήσει ακόμα αυτά που θέλεις στην προσωπική σου ζωή αλλά οι ευκαιρίες τώρα θα αρχίσουν να παρουσιάζονται, οπότε προετοιμάσου.
Σε σχέση: Ίσως εκνευριστείς με κάτι που θα σου πει το ταίρι σου ή θυμηθείς ένα περιστατικό που συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν και αρχίσεις να γκρινιάζεις, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Βρες κάτι να απασχοληθείς και να εκτονώσεις την περίσσια ενέργειά σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Είναι πιθανό η συμπεριφορά σου να είναι λίγο απότομη ή εριστική απέναντι σε ένα πρόσωπο που τώρα τελευταία έχετε έρθει πιο κοντά γιατί θα αντιληφθείς ότι μάλλον δεν είναι απόλυτα ειλικρινές απέναντί σου ή θα αναβάλλει το ραντεβού σας την τελευταία στιγμή.
Σε σχέση: Ένα σχόλιο συγγενή ή γνωστού σου μπορεί να σε αναστατώσει γιατί θα χτυπήσει μια ευαίσθητη χορδή που αφορά στη σχέση σου. Ίσως έχεις κι εσύ κάποιες αμφιβολίες για ένα θέμα που σχετίζεται με το σύντροφό σου και γι' αυτό θα προβληματιστείς αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι αρκετά ξεσηκωμένος/η από χθες και σήμερα θα έχεις έντονη ερωτική διάθεση η οποία θα σε γεμίσει ενέργεια αλλά πονηρές σκέψεις. Ίσως βρεθείς με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα, για να συνεχίσετε τις επαφές σας ή πας κάπου όπου θα σε φλερτάρουν έντονα και θα κάνεις κι εσύ το παιχνίδι σου. Αφού έχεις εύνοια, γιατί να μην την εκμεταλλευτείς;
Σε σχέση: Θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ένα αρκετά έντονο βράδυ με το σύντροφό σου καθώς και των δύο η ερωτική διάθεση θα είναι μεγάλη. Ωστόσο δεν αποκλείονται και κάποιες εντάσεις με αφορμή το φλερτ που σου έγινε πρόσφατα από ένα άτομο.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι πιθανότητες για μια γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει είναι αρκετές σήμερα, αρκεί να βρεθείς στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή γι' αυτό καλό θα ήταν να κυκλοφορήσεις ή να αποδεχτείς μια πρόταση που μπορεί να σου γίνει. Οι ευκαιρίες στα ερωτικά σου θα αρχίσουν να πληθαίνουν γι' αυτό καλό θα ήταν να αρχίσεις να τις κυνηγάς και να μην περιμένεις απλά να σου τύχουν.
Σε σχέση: Η Σελήνη παραμένει στον 7ο οίκο σου και θα αναγκαστείς, παρότι προσπαθούσες αρκετό καιρό να το αποφύγεις, να πάρεις θέση σε ένα θέμα της σχέσης σου ή σχετικό με το σύντροφό σου. Μπορεί να γίνει αυτό που φοβόσουν και να δημιουργηθεί μια ένταση αλλά η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Εξωτερικά δείχνεις ήρεμος/η και θα φροντίσεις να διατηρήσεις αυτή την στάση αλλά εσωτερικά είσαι σε υπερένταση. Το μυαλό σου εργάζεται πυρετωδώς για να βρει τρόπους ώστε να κερδίσεις ένα άτομο που θέλεις πολύ. Με τον Ήλιο πλέον στο ζώδιό σου αλλά και όλες τις άλλες ευνοϊκές πλανητικές συγκυρίες τα θετικά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.
Σε σχέση: Δεν είναι δύσκολο να καταφέρεις να περάσει το δικό σου σε ένα θέμα που με το σύντροφό σου έχετε τελείως διαφορετική άποψη. Άλλωστε έχεις τον τρόπο και αρκετό πείσμα να μην τα παρατήσεις στην πρώτη δυσκολία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ακόμα ανεβασμένος/η από χθες θα είσαι και παρότι συνήθως τις Δευτέρες βαριέσαι γιατί ξαναμπαίνεις στην ρουτίνα, σήμερα θα έχεις αρκετή ζωντάνια κι ενέργεια. Ίσως μάλιστα τελειώνοντας όσες υποχρεώσεις έχεις, να κανονίσεις να βγεις γιατί δε θα θέλεις να πας από νωρίς στο σπίτι. Είναι δε πιθανό κάποιο άτομο που θα εμφανιστεί, φίλος/η φίλου σου, να δώσει άλλο ενδιαφέρον στη μέρα σου.
Σε σχέση: Ίσως μαζέψεις στο σπίτι σου κάποιους φίλους ή βγείτε έξω με το ταίρι σου για να παρευρεθείτε σε μια γιορτή ή γιατί θέλετε απλά να ξεσκάσετε. Ο κινηματογράφος με όλη την παρέα πάντως θα ήταν πολύ διασκεδαστικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Το να πιεστείς να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις κάποιες κινήσεις στα ερωτικά σου που εδώ και καιρό δουλεύεις στο μυαλό σου, επειδή ο χρόνος περνά κι έχεις την εντύπωση ότι χάνεις ευκαιρίες, δεν είναι κακό. Αρκεί να ξέρεις που βαδίζεις και με ποιο προορισμό γιατί τα λάθη λόγω βιασύνης ή απερισκεψίας δεν είναι απίθανα, ακόμα και σε σένα. Φρόντισε να επιταχύνεις τόσο όσο μπορείς να ελέγξεις.
Σε σχέση: Ενδέχεται ο σύντροφός σου να γκρινιάξει ή να παραπονεθεί ότι ασχολείσαι περισσότερο με τα επαγγελματικά σου κι όχι με τον ίδιο και τις ανάγκες του. Με το δίκιο του αφού εξαντλείσαι από ενέργεια και μετά το μόνο που θέλεις είναι να χαλαρώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα ξεκινήσεις τη μέρα σου με τη διάθεση να κάνεις κάποιες δουλειές αλλά ο ενθουσιασμός που είχες στην αρχή θα σε εγκαταλείψει και το πιο πιθανό είναι να τις παρατήσεις στη μέση. Καλύτερα όμως γιατί το μυαλό σου είναι σε ένα άτομο που έχει εξάψει το ενδιαφέρον σου και έτσι όπως είσαι αφηρημένος/η και στον κόσμο σου, δεν αποκλείεται να κάνεις μια ζημιά ή να έχεις κάποιο μικροατύχημα.
Σε σχέση: Δεν αποκλείεται μια διαφωνία με το ταίρι σου να καταλήξει σε καβγά μεταξύ σας. Αν μάλιστα σας πιάσει ο εγωισμός, μπορεί να πείτε διάφορα για να πικάρετε ο ένας τον άλλον. Ευτυχώς όμως δεν υπάρχει η πρόθεση σε κανέναν να το κρατήσει μανιάτικο και γρήγορα θα τα ξαναβρείτε.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ο έρωτας σε έχει συνεπάρει αλλά σήμερα τα πράγματα θα είναι λίγο πιο παθιασμένα απ' όσο έχεις συνηθίσει κι ίσως κάπου σε φοβίσουν και σκεφτείς να κόψεις λίγο ταχύτητα. Γρήγορα όμως θα προσαρμοστείς και θα δείξεις το αισθησιακό σου πρόσωπο. Αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου είναι να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις, χωρίς συναισθηματικές πιέσεις και επιδράσεις από το άλλο άτομο.
Σε σχέση: Ίσως ο σύντροφος γίνει λίγο αυστηρός μαζί σου γιατί ξοδεύεις απερίσκεπτα τα χρήματά σου σε άχρηστα ή μη αναγκαία πράγματα. Εξήγησέ του ψύχραιμα ότι μπορεί να μην του αρέσουν, αλλά για εσένα έχει συναισθηματική αξία να αγοράσεις ψιλοπράγματα όποτε σου δίνεται η ευκαιρία
Πηγή: astrology.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου