Βαρεμένος: Η Χαραλαμπίδου δεν μου είπε περί υπουργών, αλλά περί πόθεν έσχες με προβλήματα | Epirus World

Βαρεμένος: Η Χαραλαμπίδου δεν μου είπε περί υπουργών, αλλά περί πόθεν έσχες με προβλήματα

«Κάλεσα την κυρία Χαραλαμπίδου τις επόμενες ημέρες να έλθει να μας ενημερώσει για οποιαδήποτε στοιχεία έχει σε γνώση της, αναφορικά με το πόθεν έσχες των βουλευτών», δήλωσε, μιλώντας στην εκπομπή «Ανοιχτά μικρόφωνα» στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 ο β' αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος έχει την ευθύνη του ελέγχου των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.
Ο κ.Βαρεμένος είπε ότι η προκάτοχός του, η οποία σήμερα δεν είναι βουλευτής, ανταποκρίθηκε και θα προσέλθει μόλις συγκροτηθεί η επιτροπή.
«Θα συγκροτηθούμε το ταχύτερο δυνατό κανονικά και θα τα δούμε όλα», είπε ο κ.Βαρεμένος, διευκρινίζοντας ότι η κ.Χαραλαμπίδου κατά την επικοινωνία τους, του είπε ότι «δεν έχει τίποτε περί υπουργών και εκατομμυρίων», αλλά έκανε λόγο για «τέσσερα πόθεν έσχες που έχουν προβλήματα».
Παράλληλα, σημείωσε ότι «πρέπει σε ένα δημόσιο διάλογο να καταλήξουμε ως κοινωνία στο τι πρέπει να γίνει με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων από τα πόθεν έσχες» , για τα οποία, όπως πρόσθεσε, υπάρχει διχογνωμία, καθώς «κάποιοι λένε ότι πρέπει να δημοσιοποιούνται τα πόθεν έσχες και άλλων λειτουργών, άλλοι όμως υποστηρίζουν ότι έτσι οι υπόχρεοι προς υποβολή στοχοποιούνται».
«Δώστε μας λίγο χρόνο», είπε ο κ.Βαρεμένος, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι «οι δυνατότητες ελέγχου υπάρχουν» και έκανε γνωστό ότι «τα στοιχεία για τους 300 θα δημοσιοποιηθούν σε εντελώς λελογισμένο διάστημα» ενώ απέδωσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στο ότι τα στοιχεία αυτα ειναι «γαργαλιστικά».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου