Honda CR500 σε πατίνι | Epirus World

Honda CR500 σε πατίνι

Είναι αυτές τις περιπτώσεις που ρωτάς κάποιον γιατί το έκανε και σε αποστομώνει: «επειδή μπορώ»! Πιθανότατα για τον ίδιο λόγο λοιπόν, κάποιο έβαλαν μοτέρ από CR500 σε ένα γιγάντιο πατίνι.
Οι αδελφοί Gary και Robin Lamberd εμφανίστηκαν με δύο τέτοια αριστουργήματα στην έρημο Bonneville προκειμένου να δοκιμάσουν την τύχη τους σε μια επίσημη μέτρηση ταχύτητας. Το όχημά τους δεν είναι ωστόσο ούτε το πιο αναμενόμενο, ούτε καν το πιο ενδεδειγμένο.
Μιλάμε για μια ιδιοκατασκευή που μοιάζει με τεράστιο πατίνι. Στο κέντρο του πλαισίου του βρίσκεται ένας κινητήρας δίχρονος μονοκύλινδρος από Honda CR500, πάνω σε τροχούς από ATV με λάστιχα αεροπλάνου.Ακόμη πιο ενδιαφέρον το γεγονός πως στη φωτογραφία φαίνεται και μια δεύτερη κατασκευή με φώτα! Για χρήση δρόμου;  Ένα τσιγάρο στα όρθια που λέμε;
Το τερατούργημα (ή αριστούργημα, είναι θέμα απόψεως αυτό) λοιπόν κατάφερε να μετρηθεί επίσημα στα 164 χ.α.ώ. στη Bonneville, ενώ λίγο καιρό αργότερα έπιασε 144 χ.α.ώ. στα 400 μέτρα ενός αγώνα dragster. Στο όρθιο, χωρίς σέλα. Γιατί; Μα επειδή μπορεί.
moto1
Πηγή: mototriti.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου